Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 apr 2010 - Anul XV, nr. 99 (4390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Circul Safari revine

70 de animale exotice, vedetele unui senzaţional spectacol de circ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Fascinanta lume a circului, cu animale exotice, clowni zâmbăreţi şi şugubeţi, cu acrobaţii, cu costume interesante, dar mai ales cu foarte multe hohote de râs poate fi descoperită, timp de aproape două săptămâni, în parcarea centrului comercial Iulius Mall Suceava, unde a venit renumitul Safari Circus.

Surprizele pregătite sucevenilor sunt în principal numerele de dresură cu elefanţi, tigri şi hipopotami, care nu au putut fi văzute la reprezentaţia de anul trecut, dar şi spectacolul cu Piraţii din Caraibe şi căpitanul Jack Sparrow, care vor introduce în scenă reptile care de care mai periculoase, de la nemiloşii crocodili la puternicii pitoni de patru-cinci metri, care îşi sufocă victimele cu strânsoarea lor mortală.

“Ne ţinem întotdeauna de cuvânt – am spus că avem 70 de animale, atâtea animale va vedea publicul pe scenă, într-un spectacol de două ore, care îi va ţine mereu atenţi şi îi va surprinde. Avem animale de la cinci grame până la cinci tone, pe care spectatorii le pot vedea şi după terminarea show-ului, în grădina noastră zoologică”, a spus Tamas Faieruerger, clown şi organizator al circului Safari.

Fără îndoială, spectacolul oferit de cei doi elefanţi de cinci tone, inteligenţi şi ascultători, va fi unul dintre cele mai senzaţionale momente ale circului, în vreme ce puiul de leu, în vârstă de numai patru luni, dornic de joacă, va fi  pe loc îndrăgit de spectatori.

 

Şase tigri cu chef de joacă

Fascinat şi periculos va fi şi numărul de dresură de tigri, cu cei şase tigri antrenaţi de Stevo Stovcic, dresorul cu o experienţă de 35 de ani în lucrul cu animalele, pe care le consideră adevăraţi prieteni şi cu care lucrează cu multă plăcere.

“Oamenii sunt liberi, aşa trebuie să fie şi animalele. Nu concepem să le legăm, să le obligăm să facă ceva, doar pentru a încânta spectatorii. Animalele sunt inteligente, învaţă, şi dacă vor să facă ceva, fac. Le ţinem în ţarcuri pentru că sunt şi periculoase în acelaşi timp, dar e şi pentru protecţia lor. Acasă au libertate, au teren unde stau ca în libertate”, povesteşte Stevo Stovcic, în timp ce mângâie frumoşii tigri, care aproape torc ca o pisică, arătându-şi afecţiunea pentru el.

O nouă vedetă a circului Safari este şi o femelă de hipopotam, de 1.300 de kg, care este dresată de directorul circului, Bernard de Heer, care prezintă şi un alt număr periculos, cu păianjeni uriaşi - tarantule.

Primul spectacol al circului Safari, premiera, a avut aseară, urmând ca astăzi să aibă loc de la ora 18.00.

Circul va fi prezent în Suceava până pe 11 mai, în fiecare zi, de luni până vineri, fiind ţinut câte un spectacol, la ora 18.00, în vreme ce în zilele de sâmbătă şi duminică se ţin câte două spectacole, unul la ora 15.00 şi unul la 18.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70 de animale exotice, vedetele unui senzaţional spectacol de circ.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
70 de animale exotice, vedetele unui senzaţional spectacol de circ3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei