Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2010 - Anul XV, nr. 96 (4387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Joc periculos

Doi copii au provocat un incendiu care a mistuit două gospodării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi fraţi din comuna Marginea, în vârstă de 9, respectiv 12 ani, au provocat un incendiu care a distrus gospodăriile a doi consăteni şi a provocat pagube estimate la circa 50.000 de lei (500 de milioane de lei vechi).

Duminică seară, în jurul orei 20:35, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a fost anunţat un incendiu care a cuprins două gospodării din Marginea, la faţa locului fiind trimise nu mai puţin de opt autospeciale de intervenţie şi zeci de pompieri de la Rădăuţi, Solca şi Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor de intervenţie, ardea violent acoperişul locuinţei şi anexele uneia dintre gospodării (proprietar Margareta H.), iar la cealaltă (proprietar Ilie B.), anexele.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în aproximativ trei ore, la lichidarea incendiului participând şi cadrele serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Suceviţa, Volovăţ şi Vicovu de Sus.
La gospodăria Margaretei H., flăcările au mistuit acoperişul casei, pe circa 100 de metri pătraţi, anexele construite din lemn, pe aproximativ 170 de metri pătraţi, circa trei metri cubi lemn de foc şi patru tone de furaje.

La celălalt imobil, a fost transformat în scrum acoperişul anexelor, circa patru tone de furaje şi un metru cub de cherestea.

De asemenea, s-au degradat pereţii casei de locuit şi bunuri casnice.

Intervenţia pompierilor a limitat valoarea pagubelor, cadrele ISU Suceava salvând din calea flăcărilor animalele şi păsările de curte din cele două gospodării, precum şi alte imobile din vecinătate.

Incendiul, aveau să afle ulterior poliţiştii din comună, a fost provocat de doi minori din localitate (V.G. - 9 ani şi G.G. - 12 ani).

Cei doi au recunoscut că au sărit gardul uneia dintre gospodării şi, în joacă, au aprins cu chibriturile mai multe resturi menajere, din spatele unei şuri.

Când şi-au dat seama că nu mai pot controla flăcările, care s-au extins cu repeziciune, cei doi fraţi au fugit din zonă.

În câteva minute, focul s-a extins la şură şi mai apoi la casă, la celelalte anexe, şi, ulterior, la gospodăria învecinată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi copii au provocat un incendiu care a mistuit două gospodării.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Doi copii au provocat un incendiu care a mistuit două gospodării3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE trimis de
(27 apr 2010, 22:13:26
Mai intai ar trebui sa-l urechem pe primar,viceprimar,secretar,con si ceilalti functionari ai primariei Marginea si dupa aceia sa-i urechem pe acei minori care-au provocat acel incendiu devastator....este inadmisibil ca o lacalitate ca Marginea cu peste 10.000 de locuitori sa nu aiba si-o masina de pompieri desi sunt si angajati cu aceasta calificare....alte localitati cu un numar mai mic de locuitori au reusit aceasta "performanta" fara a vinde toloci si cu un buget mult mai mic,trebuie mai intai sa arda macar jumatate de localitate iar dupa aceia se va face si aceasta achizitie...cred ca primaria acestei localitati este foarte prost administrata..." NOI NU NE-AM NASCUT IN LOCUL POTRIVIT " Vorba lui Puya.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei