Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Teroare

Maşini incendiate în stil mafiot, în miez de noapte, pe Mărăşeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două autoturisme parcate una lângă cealaltă pe o stradă din zona Mărăşeşti a municipiului Suceava au fost distruse de flăcări, în noaptea de luni spre marţi (12/13 aprilie a.c.), în urma unui incendiu pus de intenţionat de persoane rămase neidentificate.

Ambele maşini, marca Skoda şi Ford, aparţin unor tineri din comuna Vama, ambii în vârstă de 19 ani, studenţi la Universitatea Suceava, care locuiesc împreună într-un apartament închiriat de pe strada Oituz.

În jurul orei 1:30, la 112 s-a primit un apel telefonic prin care s-a anunţat că, în parcarea din spatele magazinului „Premier” de pe strada Mărăşeşti, ard două autoturisme, existând riscul propagării şi la alte maşini învecinate.

Autoturismul Skoda ardea în partea din faţă, precum şi în cea din spate, iar la cealaltă maşină flăcările distruseseră cauciucul roţii dreapta spate, aripa dreaptă spate, lampă stop, geam spate lateral.

Pompierii ajunşi în câteva minute la faţa locului au reuşit să stingă flăcările relativ repede, salvând aproximativ 50% din autoturismul Skoda şi circa 80% din autoturismul Ford, pagubele fiind estimate la circa 4000 de euro.

„Incendiul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere (flacără) pentru a genera incendiu, de către o persoană necunoscută”, se arată într-un comunicat de presă.

 

„Nu avem duşmani, nu am făcut rău nimănui”

Judiciariştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au stat de vorbă, ieri, cu zeci de locatari ai blocurilor din jur şi au găsit câţiva martori care susţin că au văzut la acea oră din noapte o persoană suspectă.

 „Nu ştiu cine ar fi putut face aşa ceva. Nu avem duşmani, nu am făcut rău nimănui. Chiar nu ştiu ce motiv ar fi avut cel care a făcut asta”, ne-a declarat, ieri, Ioan Lipan, în vârstă de 19 ani, proprietarul autoturismului Skoda.

El a povestit că a fost trezit de vecini, care l-au anunţat că maşina lui şi a colegului de apartament au luat foc.

Nici celălalt tânăr, proprietarul autoturismului Ford, Codrin Lucuţar,  nu are idee cine şi de ce ar fi vrut să le dea foc maşinilor.

Poliţiştii verifică şi imaginile surprinse de camerele video ale societăţilor comerciale din zonă şi speră să dea de urma autorului sau autorilor în cel mai scurt timp posibil. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini incendiate în stil mafiot, în miez de noapte, pe Mărăşeşti.
 Vizualizări articol: 11166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Maşini incendiate în stil mafiot, în miez de noapte, pe Mărăşeşti4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jigodii de suceava! trimis de
(14 apr 2010, 12:42:16
-in zona aia locuiesc si eu si am camere de supraveghere. o sa ma uit atent si daca descopar ceva o sa predau filmul la politie. s-ar putea sa aveti noroc baieti spre nesansa acelor sau a acelui dobitoc educat in Prelipca probabil.
2.   Parcare trimis de
(14 apr 2010, 13:03:57
Probabil a luat cuiva locul de parcare. In Sv sunt multi care se cred stapani pe anumite portiuni, desi nu se mai plateste la primarie taxa de parcare. Unii obisnuiesc sa-ti blocheze masina daca ai pus-o pe locul lor, iar altii, mai nou, o incendiaza. Sper sa-l/i prinda.
2.1  RE: Parcare trimis de
(14 apr 2010, 14:36:38
-Suceava este singurul municipiu resedinta de judet din tara in care JGODIILE din conducerea primariei in frunte cu RATATUL DE LUNGU au scos locurile de parcare cu plata , PENTRU A MAI PUTEA VINDE NISTE SPATII unor afaceristi, si a castiga LUNGU si ceilalti RATATI niste bani. Ce le pasa lor ca au vandut locuinte dar ulterior li sa luat parcarea cetatenilor.halal Municipiu. Rusine sa va fie SCARBELOR. Ar trebui sa va duca pe un stadion si sa va execute fara drept de apel golanilor. As fi primul care v-as impusca ca pe niste gunoaie radioactive ANIMALELOR.
3.   ... trimis de
(14 apr 2010, 13:53:43
Din cate vad eu (in poze) masinile nu sunt in parcare. Una este la un colt de bloc si alta este pe strada. Chestia cu locul de parcare pica. Mai degraba o razbunare.
3.1  RE: ... trimis de
(14 apr 2010, 14:31:55
Nu ai fost atent Alexx. Masina de pe strada era in acea noapte langa cea de la "coltul blocului". S-ar putea ca aceasta sa nu fi fost in atentia "piromanului", avand doar nesansa de a fi la locul nepotrivit la timpul nepotrivit. Cand am spus ca a luat cuiva locul de parcare m-am referit la faptul ca poate cineva parca in locul acela de ani buni si acum a venit "baietasul" asta de la tzara si i-a suflat locul. Totusi, varianta razbunarii intr-adevar mi se pare mai probabila.
3.2  RE: ... trimis de
(14 apr 2010, 16:33:57
Posibil ca masinile sa fi fost parcate una langa alta, iar apoi Ford-ul sa fi fost mutat in locul unde a fost pozat.
4.   Ar trebui reintroduse parcarile cu plata trimis de
(14 apr 2010, 15:00:36
Eu stiu pe unii locatari care au obtinut aprobarile si si-au facut parcari pe banii lor . Asta se intimpla pe vremea lui Ceasca.. Toti, acum, sunt nemultumiti ca vin altii si se aseaza la de-a gata, netinindu-se cont de munca si investitia lor. Din aceste motive, dar si pentru faptul ca tupeistii si nesimtitii isi fac de cap, fara bun simt, se ajunge la violente de toate felurile, accidente, vatamari de persoane,etc. Ar trebui reintroduse parcarile cu plata...
5.   Asa si? trimis de
(14 apr 2010, 18:07:01
Pe cine au enervat baietii astia pana la urma?
5.1  RE: Asa si? trimis de
(15 apr 2010, 09:53:56
pe ala care le-a dat foc la masini

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei