Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 apr 2010 - Anul XV, nr. 78 (4369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Evoluţie

Femeia sfâşiată de pitbullii ucigaşi de la Rotunda a părăsit Reanimarea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Maria Mărioara Neamţu, femeia în vârstă de 33 de ani atacată luni de doi dintre pitbullii administratorului iazului din Rotunda – Liteni, care, în noiembrie 2009, au sfâşiat o altă localnică, iar pe 2 ianuarie 2010 au omorât un bătrân, a părăsit Reanimarea, a informat ieri purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, dr. Tiberiu Brădăţan.

Medicul a arătat că femeia a fost transferată în secţia de Ortopedie şi Traumatologie, unde va rămâne internată până când i se vor vindeca rănile provocate de patrupedele agresive.

„Evoluţia stării ei de sănătate a fost bună. După externare, pacienta ar putea fi spitalizată din nou pentru a fi supusă unei intervenţii de chirurgie plastică. Aceasta se va realiza numai dacă este absolut nevoie, respectiv dacă a rămas cu sechele, în sensul că şi-a pierdut mobilitatea articulaţiilor”, a spus responsabilul de relaţiile cu presa.

 

Câinii care omoară oameni

Maria Mărioara Neamţu a fost atacată luni după-amiază de pitbullii lui Onorel Apetrechioaie, administratorul iazului din Rotunda – Liteni. S-ar fi putut vorbi, poate, de un incident nefericit, dacă nu existau grave antecedente. În noiembrie 2009, câinii aceluiaşi individ au sfâşiat o altă localnică, femeia suferind răni serioase, care au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale, şi rămânând traumatizată pe viaţă. Pe 2 ianuarie a.c. câinii au atacat din nou, de această dată sfâşiind un bătrân în vârstă de 71 de ani, care a fost găsit mort în apropiere de iazul păzit de agresivele patrupede. La autopsie s-a stabilit că septuagenarul fusese pur şi simplu sfârtecat de pitbulli, murind într-o baltă de sânge după cel puţin două ore de agonie.

 

Ar fi murit exanghinată dacă nu se arunca în apă

Femeia sfâşiată luni după-amiază de câini ar fi sângerat până ar fi murit dacă nu avea inspiraţia de a se arunca în iazul din apropiere pentru a scăpa de patrupezii agresivi. Viaţa femeii a fost salvată de apa rece, care a favorizat coagularea şi a oprit sângerarea plăgilor, câştigându-i timpul necesar pentru a ajunge la spital. Femeia a suferit plăgi muşcate la nivelul mâinilor şi picioarelor şi a ajuns la Urgenţe în stare de inconştienţă, cu tensiunea prăbuşită (patru), în şoc hemoragic şi hipotermic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia sfâşiată de pitbullii ucigaşi de la Rotunda a părăsit Reanimarea.
 Vizualizări articol: 3309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Femeia sfâşiată de pitbullii ucigaşi de la Rotunda a părăsit Reanimarea4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
( 3 apr 2010, 13:12:51
sunt curios daca d-na reporter a fost la acel iaz care are maluri abrupte si o adancime de minim 2 metri la mal.
o persoana aflata in coma de gradul 1 nu cred ca se poate arunca intr-un iaz si pe deasupra sa si supravietuiasca.
atacul a avut loc la aproximatov 20 de metri de malul iazului, iar intre iaz si locul atacului se afla paraul Somuzul Mic, un parau de 3 metri latime si 1 adancime.cu maluri abrupte de 2 m inltime(de pe mal pana la nivelul apei paraului)
femeia a fost tarata 10 metri pana pe malul paraului pentru a fi inecata de catre caini, iar cand au ajuns pesoanele care au salvat-o aceasta era trasa de caini inspre apa paraului, acestia reusind sa alunce cainii inainte ca victima sa fie trasa in apa. NU A ATINS IN APA!!! cand au ajuns la fata locului politistii unul dintre acestia a luat o patura si imreuna cu alte doua persoane au pus victima pe patura si au trecut prin apa paraului, de aceea victima era uda si s-a coagulat sangele.
cate minciuni in acest ziar!!!
2.   Saraca femeie... trimis de
( 3 apr 2010, 15:30:21
Ma mira faptul ca pina acum nu sa gasit nimeni sa le faca sfirsitul la acei ciini...Desi au fost atitea victime,ar trebui ca ''patronul de ciini'' sa-si petreaca si el pastele.....nu in spital desi ar merita....dar macar dupa gratii,sau la un subsol plin cu sobolani.....
3.   Peisaj cu ....doamnele iubitoare de catei trimis de
( 3 apr 2010, 18:52:43
Pe patul ala de spital as vrea sa le vad pe iubitoarele de animale, in frunte cu doamna Cocris care impreuna cu suratele ei PSD-iste protejeaza bietele animale care sfasie si ucid oameni, oameni nu animale!!! Sa va ganditi ce loc aveti rezervat pe lumea cealalta pentru ca permiteti producerea **** oamenilor nevinovati. Daca eram in locul parintilor si fratilor femeii respective demult va dadeam foc la cosmelia de nebuni!
3.1  RE: Peisaj cu ....doamnele iubitoare de catei trimis de
( 4 apr 2010, 01:20:15
Problema lor este ca au impresia ca sunt un fel de RSPCA sau ceva... nu pricep ca la noi e infestatie asta nu se rezolva cu 10 motive pentru care musca cainii, cum sa ne ferim de ei , sa le taiem boasele si sa-i dam inapoi pe strada. Atunci cand n-or sa mai misune pe strazi ca sobolanii sa vina cu drepturile animalelor, cu "are si ele suflet" si asa mai departe. Pana atunci ramane ca de obicei: Forma fara fond.
3.2  RE: Peisaj cu ....doamnele iubitoare de catei trimis de
( 5 apr 2010, 01:20:02
As vrea sa incep cu niste injuraturi urate pentru acesti doi utilizatori care nu dau impresia sa aiba mai mult de 14 ani...sau mai putin de 80 dar sa fim totusi politicosi. Sunteti niste cretini, animalele sunt animale si intr-adevar au instincte caracteristice dar domesticul e domesticul asta inseamna ca se poate educa. Degeaba dati vina ca niste idioti pe animale, alea nu gandesc atat de departe, ele isi apara teritoriu daca simt amenintate si il apara exact asa cum au fost invatate de catre stapan. Prin urmare, impuscati stapanul. Sunt proprietar de caine, am crescut si maidanez si ciobanesti carpatini (care sunt de 5 ori mai mari decat un pitbull si poate de 2 ori mai prosti) si dog argentino (rasa pentru lupta) si nu am avut niciodata probleme...nici eu si nici altii care au fost prin preajma lor in schimb am reusit sa dau tot timpul peste retarzi ca voi care nu stiu decat cuvantul exterminare ca doar sunt animale. Oameni ca voi le-au facut asa si voi ar trebui sa fiti castrati!
3.3  RE: Peisaj cu ....doamnele iubitoare de catei trimis de
( 5 apr 2010, 03:45:24
Ba tu esti cretin.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei