Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 mar 2010 - Anul XV, nr. 70 (4361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Gest disperat

Bolnav de cancer, un sucevean s-a aruncat de la etajul şapte, sub ochii nepotului minor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, bolnav de cancer în fază terminală, a decis ieri să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se de la geamul apartamentului în care locuieşte, situat la etajul şapte al unui bloc de pe strada Veronica Micle. Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.00, imaginile macabre ale trupului strivit de caldarâm fiind surprinse de nepotul minor al victimei, care se afla împreună cu alţi copii la spaţiul de joacă din apropiere.

Ca şi cum nu ar fi fost de-ajuns, bărbatul care s-a sinucis ieri i-a provocat un şoc şi femeii de serviciu, care bătea covoare lângă bloc şi peste care era cât pe ce să cadă. Incidentul a fost semnalat locatarilor chiar de copiii care se jucau afară, iar o ambulanţă a sosit imediat la faţa locului. Din păcate, medicul de la bordul autosanitarei nu a mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

 

„S-a aruncat când soţia sa era la baie, să-i golească bazinetul”

Potrivit vecinilor, bărbatul care s-a aruncat ieri de pe geamul locuinţei suferea de o tumoră la plămâni care dăduse metastaze şi avea dureri cumplite, greu de suportat, precum şi probleme severe de respiraţie. „Era un om foarte cumsecade, respectuos, calm. Se plimba mereu cu câinele pe lângă bloc, dar în ultima vreme căzuse la pat. S-a aruncat de pe geam când soţia sa era la baie, să-i golească bazinetul. Ameninţase de mai multe ori că se va sinucide”, spune unul dintre locatari.

„Toată noaptea au stat cu fereastra deschisă fiindcă el nu putea să respire, se sufoca. Avea dureri foarte mari şi îi făceau morfină. Era doar în bluza de la pijama şi în chiloţi când a căzut. Nepoţelul lui, care are până în zece ani, se afla afară, la joacă, şi l-a văzut mort”, spune o femeie.

Pe strada Veronica Micle, un incident similar s-a petrecut în urmă cu cinci ani, când o femeie s-a aruncat de la etajul opt al aceluiaşi imobil şi a fost cât pe ce să lovească în cădere o altă femeie de serviciu aflată, de asemenea, la bătut covoare lângă bloc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bolnav de cancer, un sucevean s-a aruncat de la etajul şapte, sub ochii nepotului minor.
 Vizualizări articol: 4786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Bolnav de cancer, un sucevean s-a aruncat de la etajul şapte, sub ochii nepotului minor3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa-l ierte! trimis de
(25 mar 2010, 11:38:41
Saracul! Numai Cel de sus stie ce era in sufletul lui! Dumnezeu sa-i ierte ratacirea mintii si sa-l odihneasca!
1.1  RE: Dumnezeu sa-l ierte! trimis de
(25 mar 2010, 14:24:08
prea tarziu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei