Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Concept nou

Copii bolnavi de la „Blijdorp”, invitaţi de onoare în spectacolul artistului Franco Midiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Câţiva copii cu nevoi speciale de la Complexul Terapeutic pentru Copilul cu Handicap Sever şi Moderat „Blijdorp România – O Nouă Viaţă!” din Suceava sunt invitaţi de onoare în spectacolul artistului italian Franco Midiri, ce va avea loc sâmbătă, 20 martie, la ora 19:00, la Casa de Cultură Sindicatelor Suceava.

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc ieri, la Hotel Continental, cantautorul Franco Midiri a promis că „indiferent de numărul de bilete vândute, spectacolul va avea loc la Suceava. Concertul este un pretext. Particularitatea acestui eveniment este dată de colaborarea cu Asociaţia „Blijdorp” în scop umanitar. Concertele sunt create pe baza unor concepte noi, apelând la crearea unei atmosfere mult mai apropiate între public şi interpretul de pe scenă”.

 

Elevii, studenţii, pensionarii beneficiază de reduceri

Artistul italian, care a participat, anul trecut, la Festivalul Melodiei de la Sanremo, unde a câştigat marele premiu cu piesa “E! Sai che cosa c’è”, a mai spus că a ales România pentru că partenera sa de viaţă este din România şi iubeşte românii.

„Contează mesajul care pleacă din inimă către spectatori. Eu sunt o persoană mică. Dar mai multe persoane mici reuşesc să facă lucruri mari. De aceea, îi aşteptăm pe suceveni la spectacol. Elevii, studenţii, pensionarii pot intra la spectacol doi pe un bilet”, a mai completat Midiri. Un bilet costă 30 de lei. Biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură Suceava. 10 % din încasările obţinute din vânzarea biletelor la acest spectacol vor fi donate de artist Asociaţiei „Blijdorp” România.

 

Mesaj de solidaritate

În timpul spectacolului, Franco Midiri va avea alături, pe scenă, elevi de la Palatul Copiilor Suceava, dar şi copii de la „Blijdorp”, care vor susţine, la finalul concertului, „Dansul cărucioarelor” şi „Braşoveanca”. În acest fel, Franco Midiri transmite un mesaj de solidaritate şi aduce în lumina reflectoarelor şi copii cu nevoi speciale. Artistul italian Franco Midiri a susţinut ieri, începând cu ora 14:00, un minirecital la Complexul Terapeutic pentru Copilul cu Handicap Sever şi Moderat „Blijdorp România – O Nouă Viaţă!”, pentru copiii cu nevoi speciale.

Concertul de muzică uşoară italiană de la Suceava este cuprins în proiectul „Turneul 2010 în România”. Detalii cu privire la eveniment pot fi obţinute la numărul de telefon 0748/756950, e-mail botezatucarmen@ymail.com, persoană de contact Carmen Botezatu,.

 

Încercăm să schimbăm mentalităţi...

Brînduşa Sorina Bialy, membru voluntar al Consiliului de Administraţie al Asociaţiei Blijdorp România, şef serviciu de recuperare în integrare socială – Complexul Terapeutic Blijdorp România – O Nouă Viaţă Suceava a declarat ieri, în cadrul conferinţei de presă, că „Franco a venit la noi. A avut iniţiativa acestui parteneriat şi noi am acceptat. De ce? Oare nu există motivaţii, oare nu există suficiente argumente pro care să încurajeze şi să sudeze această colaborare? Suntem mândri şi onoraţi în acelaşi timp. De-a lungul timpului, am încercat şi încercăm să schimbăm mentalităţi, să dăm un sens vieţii acestor persoane cu nevoi speciale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii bolnavi de la „Blijdorp”, invitaţi de onoare în spectacolul artistului Franco Midiri.
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Copii bolnavi de la „Blijdorp”, invitaţi de onoare în spectacolul artistului Franco Midiri5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei