Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2010 - Anul XV, nr. 56 (4347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Spectacol de 8 Martie

Dan Bălan, cadoul oferit de Shopping City femeilor din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Celebrul interpret Dan Bălan, întemeietorul trupei O-zone, ale cărei melodii au făcut înconjurul lumii, a fost cadoul oferit de Shopping City Suceava sucevencelor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Concertul, care a avut loc duminică seara, în zona restaurantelor din Shopping City, a atras sute de doamne şi domnişoare, dornice să-l vadă pe simpaticul şi talentatul tânăr care s-a făcut remarcat şi pe cont propriu, ultima sa melodie, “Chica Bomb” fiind de asemeni un hit internaţional.

 

Femeile de succes ale Sucevei

Manifestările dedicate Zilei Femeii au început de la ora 14.00, când Grupul “Voces” al Clubului Copiilor şi Elevilor Dorohoi şi Grupul “Unik Mellody” Botoşani a susţinut  concertul “Din Suflet pentru Mama”, apoi fiind aleşi câştigătorii concursului “Cea mai frumoasă felicitare pentru Mama”, desfăşurat în perioada 1 – 7 martie.

Următorul moment de interes a fost cel de omagiere a femeilor de succes ale Sucevei: Angela Zarojanu – subprefect de Suceava; Mirela Adomnicăi - preşedintele Casei de Judeţene de Pensii; Brânduşa Bialy – şefa Serviciului de Recuperare şi Integrare Socială - Complexul Terapeutic Blijdorp; Doinita Cocriş – preşedintele Colegiului Farmaciştilor Suceava şi preşedintele Asociaţiei “Pro Anima”; Luminiţa Andronic- preşedintele CECAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, filiala Suceava); Ileana Iacob – inspector de poliţie în cadrul IJP Suceava, Compartimentul de Prevenire şi Combatere a Criminalităţii; Carmen Agoutin – consilier judeţean PSD; Liviana Enea – purtător de cuvânt al Direcţiei de Protecţie a Copilului; Lucia Puşcaşu – preşedinte Uniunea Artiştilor Plastici Profesionişti, filiala Suceava; Gabriela Bradăţan Bumbu – reprezentanta Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri;

Cristina Iordachel – preşedinte-director general al Casei de Asigurări Suceava.

 

Lenjeria intimă pentru femei - un spectacol incitant

O altă surpriză pregătită doamnelor şi domnişoarelor, dar şi domnilor prezenţi în sală a fost prezentarea de lenjerie intimă, în care frumoase domnişoare, modele pregătite în cadrul agenţiei lui Cristian Câtea, au defilat pe scenă purtând creaţii vestimentare din cadrul magazinelor Insense, Jolidon, Ani’s Lingerie şi New Yorker.

Lenjeria prezentată, menită să scoată în evidenţă feminitatea celor care o purtau, a fost apreciată din plin de toţi cei din sală, dându-le idei bărbaţilor ce să le ofere partenerelor.

 

Dan Bălan – exuberant şi fermecător

Concertul lui Dan Bălan a încheiat seara dedicată Zilei Femeii, acesta făcându-şi intrarea explozivă pe scenă, în mijlocul a trei tinere, alături de care i-a făcut pe toţi cei din sală să cânte şi să danseze pe ritmurile melodiilor sale.

Baladele sale, precum “Despre tine cânt”, au făcut o mulţime de tineri din sală să se cuprindă în braţe şi să danseze, în vreme ce ritmurile alerte ale melodiilor “Chica Bomb”, “De ce plâng chitarele”, debordau de energie, Dan Bălan sărind pe ritmurile lor până când apele curgeau pe el ca după un maraton de atletism.

Cu salturi acrobatice, mişcări caraghioase, ca ale unei păpuşi dezarticulate, ori ca ale unui roboţel, cu mutre comice, cu limba scoasă şi făcând cu ochiul doamnelor şi domnişoarelor din sală, cu accente moldoveneşti, amuzante şi încântătoare în felul lor, tânărul solist, devenit deja o adevărată legendă prin succesul său, a cucerit inimile spectatorilor, care au avut parte de un cadou deosebit de ziua lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Bălan, cadoul oferit de Shopping City femeilor din Suceava.
 Vizualizări articol: 9111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Dan Bălan, cadoul oferit de Shopping City femeilor din Suceava3.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei