Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2010 - Anul XV, nr. 35 (4326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Turism

Administraţia judeţeană va promova proiectul „Drumul lemnului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că departamentul de turism al acestei instituţii va promova un proiect prin Programul Operaţional Regional intitulat „Drumul lemnului”. Flutur a spus că proiectul va fi realizat în parteneriat cu Primăria Câmpulung Moldovenesc şi cu alte administraţii locale din judeţ şi va avea ca scop prezentarea civilizaţiei lemnului din Bucovina.
„Este un proiect prin care vrem să scoatem în evidenţă civilizaţia lemnului din zona noastră, de la codrii seculari de la Slătioara şi pădurile pe care le avem, până la meşteşuguri, instrumente muzicale, cum ar fi viorile Stradivarius care se confecţionează din lemn din pădurile din Bucovina, şi nu în ultimul rând plutăritul pe Bistriţa”, a declarat Gheorghe Flutur.
El a adăugat că în urma discuţiilor avute cu ambasadorul Poloniei la Bucureşti, Wojciech Zajączkowski, acesta a precizat că şi ţara pe care o reprezintă intenţionează să participe la realizarea unui astfel de proiect în judeţul Suceava.
Pe lângă proiectul „Drumul lemnului”, CJ Suceava intenţionează să promoveze alte cinci proiecte de turism prin Programul Operaţional Regional, printre care „Paştele în Bucovina”, „Crăciun în Bucovina” sau „Pelerin în Bucovina”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administraţia judeţeană va promova proiectul „Drumul lemnului”.
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Administraţia judeţeană va promova proiectul „Drumul lemnului”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suntem tari! trimis de
(12 feb 2010, 11:58:41
"instrumente muzicale, cum ar fi viorile Stradivarius care se confectioneaza din lemn din padurile din Bucovina"
Perfect adevarat. Mai mult, si Mercedes-urile sunt Made in Bucovina pentru ca rotile sunt unflate cu aer de la noi. Iar Stradivarius asta, sa se mai opreasca din produs viori, ca de la 1700 nu s-a mai odihnit!
2.   Istorie... trimis de
(12 feb 2010, 12:20:26
nu-s ce-o tot arde cu Bucovina,dar el e presedintele CJ Suceava,nu zonei Bucovina.iar mandra Bucovina nu se-ntindea pe tot judetul Suceava.Asa ca domnule presedinte FLUTUR fa ceva pentru intreg judetul SUCEAVA
3.   "plutarit" trimis de
(12 feb 2010, 18:56:41
pana la urma baciul care pastoreste destinele judetului are dreptate ,vb aia "gura pacatosului adevar graieste "!pd-leul a reusit ceeace nici un alt partid politic post-decembrist a reusit sa faca :a dus si duce cu pluta o tara intreaga!si ca sa-i plagiez pe politrucii din cultura pot spune .falnica corabia ,mester carmaciul!sa traiti bine si nu uitati sa aveti la indemana... colacul de salvare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei