Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 feb 2010 - Anul XV, nr. 25 (4316)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezminţire

Flutur respinge ideea ca Udrea să fie sculptată în gheaţă la Humor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a respins, ieri, categoric ideea unei statui de gheaţă a Elenei Udrea la baza pârtiei de schi care va fi inaugurată la sfârşitul săptămânii viitoare, la Gura Humorului, în prezenţa ministrului Turismului şi Dezvoltării. Flutur a calificat această iniţiativă, anunţată de unul dintre directorii săi din CJ, Dragoş Juravle, drept „o mare prostie”, „o nebunie”, „sinucigaşă”.
„Nu face nimeni nici o statuie, dezaprob acest mod de gândire. Celui care a spus asta o să-i cer notă explicativă şi va fi sancţionat, dacă are asemenea fantezii. Nu se poate aşa ceva, e sinucigaş”, a afirmat Flutur, care a mai spus că programul de la inaugurarea pârtiei de schi de la Gura Humorului este pus la punct împreună cu primarul oraşului, Marius Ursaciuc, şi iniţiativele personale ale directorilor săi din Consiliul Judeţean nu au ce căuta aici.
În cursul zilei de ieri, directorul Dragoş Juravle a revenit cu precizări şi ne-a declarat că ideea statuilor de gheaţă ale Elenei Udrea şi Ştefan cel Mare nu a fost a lui, ci a venit de la meşterii populari şi nu a analizat-o şi nici nu a discutat cu preşedintele Gheorghe Flutur despre aşa ceva.
„A fost doar o idee venită de la ei, nu am analizat-o în nici un fel. Preşedintele Flutur habar nu a avut, nu am discutat cu el despre asta”, a mai spus Dragoş Juravle.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur respinge ideea ca Udrea să fie sculptată în gheaţă la Humor.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 12 voturi
Flutur respinge ideea ca Udrea să fie sculptată în gheaţă la Humor1.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TRAIASCA... trimis de
( 1 feb 2010, 11:45:44
Deh....apucaturi de presedinte de CAP....
2.   Tare de tot trimis de
( 1 feb 2010, 12:18:58
frate, frate, ce oameni mai exista si pe lumea asta!!!! dar poate nenea ala doreste sa o faca sfanta pe Nuti.... cum ar fi Sf. NUTI UDREA????

3.   Doamne fereste trimis de
( 1 feb 2010, 12:47:19
... nu pot sa cred la ceea ce-mi vad ochii... oare acest domn juravle (javra de curte) pana cand o sa-si mai bata joc de banii bucovinenilor... este clar ca sunt oameni fara imaginatie...nu se poate asa ceva... pai mesterii popular sunt sub indrumarea manipulantului de marfa din Scheia - calin brateanu... credeti ca mintile lor puteau sa nascoceasca altceva decat... la ce se poate uita un sofer... doamne isuse!
4.   STATUI trimis de
( 1 feb 2010, 13:26:45
sper in luciditatea PDL.ului Suceava, in speta a dlui Flutur....cred ca sunt constienti ca va fi gafa secolului.....ne-a ametit si zapacit de cap destul dl.Flutur cu nebuniile lui : oul si statuia din centru, mocanita adusa de sarbatori tot in centru, parca eram intr-o gara dintr-un satuc de munte, si cu multe,multe alte nazdravanii....toate pe banii nostri.....mai bine ar face o fata noua orasului, este asa de posomorit, inchis la culoare, mizerabil, nici cel mai amarit orasel din judet nu arata ca Suceava...... si inca o problema stringenta pt.toti: se dau o groaza de ajutoare sociale, diferitelor persoane, poate mai mari decit salariul minim pe economie, de ce aceste persoane nu sunt obligate sa faca niste zile de munca lunar, toate trotuarele sunt pline de zapada de nu poti face doi pasi, mizerie de nedescris peste tot, sa munceasca pt. ceea ce primesc , parca in tara noastra prea multe ajutoare se dau asa de pomana fara ca nimeni sa faca nimic....groaznic ! .....
5.   SUPER TARE! trimis de
( 1 feb 2010, 18:55:07
PACAT DE VERTEBRALITATE D-LUI --BUTTERFLY---CA LA ASA O ATITUDINE A CONDUCERII LA NIVEL GUVERNAMENTAL PUTEAM SA FACEM SI O MICA BLASFEMIE!
6.   SERIOZITATE trimis de
( 1 feb 2010, 21:43:20
Hai sa fim seriosi ,aceste gaselnite nu au fost decat praf aruncat in ochii sucevenilor ,sau mai bine zis 'paine si circ',dar s-au decontat sume enorme ,care mare parte au intrat in pusculita....ghici cui?????

7.   Pastrati traditia! trimis de
( 1 feb 2010, 21:44:49
Ar trebui scris cu oi negre, pe partie, "ELENA UDREA". In primul rand, s-ar pastra traditia si in al doilea rand, de cate ori as vedea o oaie pascand, mi-as aminti cine a inaugurat partia de la Gura Humorului!
8.   Dictatura sau nebunie? trimis de
( 2 feb 2010, 08:38:19
Citeam in ziarul Gandul ca dl Flurur ii va sanctiona pe cei care au avut o asemenea idee! Este legal sa sanctionezi o idee? Eu stiam ca doar faptele se pedepsesc nu si ideile, fie ele bune sau rele! Ideea este consecinta unui proces cognitiv, sa intelegem ca daca gandim putem fi si sancionati ?
8.1  RE: Dictatura sau nebunie? trimis de
( 2 feb 2010, 09:42:54
Toate ideile scoase pe guritza in fata unui microfon se pot condamna civil sau penal. Ia gandeste cu voce tare ceva de rau despre evrei. Cand o sa stai la mititica o sa ai timp sa te gandesti daca ai avut dreptate sau nu.
8.2  RE: Dictatura sau nebunie? trimis de
( 2 feb 2010, 09:48:40
Din cate inteleg este vorba de gheata-apa-H2O si nu de lagare de concentrare si gazari in masa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei