Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2010 - Anul XV, nr. 21 (4312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteza excesivă

Aruncat în ghearele morţii de şoferul imprudent al unui microbuz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Impact nimicitor ieri dimineaţă la ieşirea din Suceava spre Mitoc. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina cu care circula a fost aruncată într-un panou publicitar amplasat pe marginea drumului. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.30, iar vinovat de tragedie este un bărbat din Dărmăneşti. Ionel Cvasniuc, de 49 de ani, conducea un microbuz marca VW Crafter, cu numărul de înmatriculare SV-08-MFS, şi se deplasa dinspre Suceava spre Mitoc. La un moment dat, microbuzul a ajuns din spate un VW Golf 2, cu numărul de înmatriculare SV-04-ABB, condus de Iosif Constantin Ungurean. Microbuzul s-a apropiat prea mult de Golf şi l-a lovit în partea din spate. Lovitura a fost extrem de puternică, iar maşina a fost aruncată în şanţ, direct într-un panou publicitar. Din păcate, Iosif Constantin Ungurean şi-a pierdut viaţa pe loc. Şoferul care a provocat accidentul a scăpat doar cu o sperietură puternică, maşina condusă de acesta oprindu-se într-un copac de pe cealaltă parte a drumului în care a aterizat autoturismul marca VW Golf 2.
Testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că Ionel Cvasniuc nu băuse înainte de a de urca la volan. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili exact ce anume a provocat această tragedie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aruncat în ghearele morţii de şoferul imprudent al unui microbuz.
 Vizualizări articol: 18243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 7 voturi
Aruncat în ghearele morţii de şoferul imprudent al unui microbuz4.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SV 08 MFS trimis de
(27 ian 2010, 11:53:53
Acest microbuz defapt este un Maxi Taxi care nu are autorizatie pt transport calatori, problema a mai fost dezbatuta de catre Monitorul acum vreo cateva luni in urma din pricina autorizatiei..am circulat foarte des cu acest Maxi si am observat ca soferul era foarte neatent , conducea cu viteza , muzica nu lipsea din masina si in plus avea un "soarec" tanar foarte obraznic se cunostea ca provinea din mediul rural ,el dadea ordine pe ce loc sa te asezi..cu aere ...etc..niste incopetenti, un pericol pt societate !!!
2.   DRAMATIC trimis de
(27 ian 2010, 15:00:39
DA DIN PACATE ESTE FOARTE ADEVARAT, FIRMA DE MAXI TAXI APARTINE UNUI SEF DE LA POLITIE SI EVIDENT CA SOFERII ISI PERMIT ORICE, NU TIN CONT DE PERSOANELE PE CARE LE AU IN MAXI, CIRCULA DUPA REGULILE LOR PROPRIIFAC CHIAR SI INTRECERI, MARE PACAT S A PIERDUT O VIATA NEVINOVATA.
2.1  RE: DRAMATIC trimis de
(27 ian 2010, 17:13:22
Daca stii acarui sef este microbuzul ala ,zi ca sa stie toata lumea nu arunca doar asa o vorba dar fara acoperire! Mi se pare putin tendentioasa afirmatia ta daca nu aduci lamuriri si date concrete! Dumnezeu sa-l odihneasca ,pe saracul om!
3.   Sal trimis de
(27 ian 2010, 17:31:57
acest microbuz face curse spre Mitoc si are grija cineva din Primarie ....
4.   Pfuu trimis de
(27 ian 2010, 18:02:03
cum arata fundu la golf parca a intrat cu ura in el .... nu a intrat asa ca si cum ar fi adormit, l-a atins bine ... Dumnezeu sa il ierte
5.   Ursule Bun si Blind trimis de
(28 ian 2010, 04:07:27
Incerc sa gasesc un sens acestei nenorociri, insa nu pot ..tu, cel mai bun, mai generos, mai vrednic si mai vesel dintre noi toti a trebuit sa pleci, ucis de un inconstient. Ochii mei nu mai vad de atitea lacrimi, Titi ...Nu iti voi uita zimbetul tau frumos niciodata ..te-am iubit, te iubesc, te voi iubi pina la moarte, Ursul meu bun si blind ...te pling de aici din America, gindindu-ma cu drag la copilaria noastra, la Patrauti, la bunicii care poate astazi te-au intimpinat la poarta raiului ... Familia noastra ne-a crescut frumos si drept... si am crezut ca o sa imbatrinim la fel, insa iata ca tu ai fost rapus de un om fara respect pentru viata. Ma voi ruga pentru fetele tale- Crenguta si Ancuta, iar pe tine te voi purta in suflet ca pe o icoana ...Noapte buna, dragul meu ...si oamenilor de acasa care mai cred in omenie si respect pentru viata le doresc puterea de a schimba ceva din inconstienta si imbecilitatea care au pus gheara pe societatea din ziua de azi.

nepoata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei