Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 ian 2010 - Anul XV, nr. 14 (4305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Abonamentele TPL, valabile şi pe maşinile maxi-taxi ale societăţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noile abonamente de transport în comun, eliberate de TPL Suceava de luna aceasta, sunt valabile atât pentru călătoriile cu autobuzul, cât şi pentru cele cu microbuzele de maxi-taxi. Până acum, cei care cumpărau un abonament TPL, pe una sau mai multe linii, trebuiau să plătească contravaloarea călătoriei dacă urcau într-un maxi-taxi al TPL. Odată cu introducerea noilor abonamente unice, valabile pe toate traseele, restricţia a dispărut, abonamentul fiind valabil pe toate mijloacele de transport în comun ale societăţii de transport public local, adică autobuze şi microbuze.
“Intenţia noastră este de a acoperi cu microbuzele traseele secundare, pe care nu pot circula autobuzele, care sunt prea mari, rolul maxi-taxiurilor fiind de a aduce oamenii din acele zone spre rutele principale de autobuz. Şi acum, avem microbuze care circulă spre Casa de Pensii, pe rute precum 30, 22, 1, dar şi câteva care merg pe rutele principale, 2, 4 şi 5. Cei care au abonament pot circula cu maxi-taxiul până ajung la traseele principale, de acolo pot continua călătoria cu autobuzul, fără să-i coste nimic în plus”, a explicat directorul TPL, Darie Romaniuc.
În prezent, TPL dispune doar de zece microbuze de maxi-taxi, din care, din cauza vechimii lor, două-trei sunt trimise periodic la reparaţii.
Numărul maxi-taxiurilor cu care abonaţii TPL vor putea circula şi pe traseele secundare, de prin cartiere, ar urma să crească de anul acesta cu 20. Acestea vor fi achiziţionate de Primăria Suceava şi date în administrare societăţii de transport public local, care ar oferi astfel servicii mult mai extinse populaţiei, în aceiaşi bani achitaţi pentru contravaloarea unui abonament unic – 50 de lei.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamentele TPL, valabile şi pe maşinile maxi-taxi ale societăţii.
 Vizualizări articol: 1309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Abonamentele TPL, valabile şi pe maşinile maxi-taxi ale societăţii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stai asa trimis de
(19 ian 2010, 13:24:17
Prietene, esti nesimtit. Zici: "fara sa-i coste nimic in plus", cand pretul unui abonament este 50 lei/luna !! pentru elevi si studenti in special! Te-ai scelerat? Hai sa luam exemplul orasului Galati ca acolo am fost in trecutul nu prea indepartat. Un abonament pt mijloacele de transport in comun este pana in 15/20 lei pe luna (studenti, elevi si alte categorii). Si ei au autobuze, tramvai, maxi-taxi. Sa nu mai spun si ce conditii medievale aveti..cel mai imbecil si necivilizat personal de pe fata pamantului.
1.1  RE: Stai asa trimis de
(19 ian 2010, 13:27:11
oh da, sa nu mai amintesc de pretul biletului. fac din nou referire la Galati pt ca am exemplu. Cand la ei s-a marit pretul biletului de la 1 la 1.5, oamenii au reactionat si pretul un a ramas pt mult timp asa. Vo 2-3 saptamani max. Iar noi, in conditiile date practic platim prostia noastra si lipsa de reactie.
2.   Bre trimis de
(20 ian 2010, 00:50:15
Mie lene sa citesc comenturile voastre.

Nu cereti abonament ieftin!

In caz ca sunteti prosti, acest abonament de 50 lei e valabil pe toate liniiile, inainte costa 90 de lei pe toate liniile, cu abonamentul unic e mai ieftin. Motorina e si ea scumpa, vreiti mai ieftin, poate vreti cumva si nu stiu eu transport electric, adica troleibuze.

Pentru pretul biletelor si abonamentelor in tara uitati-va pe: ****://bilete.tramclub.org/
3.   Bai SIRJERKALOT trimis de
(20 ian 2010, 00:51:35
Tu stii ca in Galati circula si tramvaie si troleibuze?

In caz ca nu ti-ai dat seama, iti vei da seama acum, transportul electric pe langa faptul ca este ecologic e si mai economic.
3.1  RE: Bai SIRJERKALOT trimis de
(20 ian 2010, 01:24:00
Da,era misto cand abonamentul era 45 lei pe o sg linie. Au vazut ca e de porc si ce-au zis..ba, practic e cam o singura linie in Suceava. Orasul nu e foarte ramificat. Punem dracu 50 lei toate liniile (OAAAU) sa para ceva acolo si poate ii fraierim. Scuteste-ne de teorii cu ecologie si economie si bla bla bla. Ai implicatii in TPL cumva? Daca da, te rog sa ne scutesti de comentarii "till further notice". Sara buna!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei