Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2009 - Anul XIV, nr. 301 (4287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Acţiune umanitară

Penny Market a oferit cadouri copiilor de la Centrul social „Sf. Vineri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Penny Market Suceava a oferit ieri cadouri copiilor de la Centrul social de zi „Sf. Vineri”. Organizatorii au oferit 50 de pachete cu dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare şi ornamente pentru sărbătorile de iarnă celor 25 de copii din centrul social sucevean, aparţinând Parohiei „Sf. Vineri” Suceava, dar şi pentru familiile lor. Valoarea totală a pachetelor a fost de 2.000 de lei.
Produsele donate sunt din magazinele Penny Market şi Penny Market XXL. „Această decizie de a face o bucurie copiilor a venit ca urmare a dorinţei noastre de a ne implica şi mai mult în comunităţile locale din care facem parte. De opt ani suntem prezenţi în România şi vrem să ajutăm oamenii care ne trec pragul, să încercăm să le facem o mică bucurie, în prag de sărbătoare”, este declaraţia conducerii Rewe România.

 

Vor continua acţiunile umanitare

Rewe România SRL, prin reţeaua de magazine discount Penny Market şi Penny Market XXL, este şi în acest an, ca de obicei, în pragul sărbătorilor de iarnă, alături de cel mai greu încercaţi dintre semenii noştri.
Copiii care sunt înscrişi la Centrul de zi „Sf. Vineri” provin din familii nevoiaşe, din zona George Enescu, pentru care orice dar, orice surpriză, le aduce zâmbetul pe buze.
Fără a purta manta roşie şi fără barbă albă, dar purtând culorile specifice magazinului: galben şi roşu, şeful Penny Market Suceava, Marian Decuseară, a fost „Moşul” pentru copiii de la Centrul social de zi „Sf. Vineri”.
Penny Market, una dintre cele mai mari reţele de magazine de tip discount din România, parte a grupului german Rewe, are deschis un magazin şi în incinta Galleriei Mall din Suceava, unde a avut loc acţiunea umanitară de ieri. Şeful Penny Suceava ne-a spus că va continua să organizeze acţiuni de întrajutorare pentru copiii nevoiaşi, dar şi pentru bătrâni, latura umanitară fiind importantă pentru politica firmei pe care o reprezintă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penny Market a oferit cadouri copiilor de la Centrul social „Sf. Vineri”.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Penny Market a oferit cadouri copiilor de la Centrul social „Sf. Vineri”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei