Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2009 - Anul XIV, nr. 297 (4283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La instanţă

Încă două propuneri de arestare, în dosarul heroinei de la mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi tineri din municipiul Suceava au fost duşi, ieri, de procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi că au fost implicaţi în deturnarea unui transport de aproape două kilograme de heroină care ar fi trebuit să ajungă în Insulele Canare.
Cristian Filipciuc, zis Fila, în vârstă de 33 de ani, şi Ovidiu Petru Apetrei, de 30 de ani, au fost reţinuţi în cursul zilei de miercuri, pentru 24 de ore, iar ieri au fost duşi la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, complicitate la introducere în ţară de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.
Magistraţii Tribunalului Suceava au respins propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), hotărând, în schimb, să le interzică celor doi tineri să părăsească ţara fără încuviinţarea anchetatorilor.
Filipciuc şi Apetrei au fost puşi sub acuzare pentru că, la 29 mai a.c., au participat, alături de alţi tineri, la aducerea în ţară, din Grecia, a unei valize în care se aflau 1950 de grame de heroină.
Drogurile ar fi trebuit să ajungă în Insulele Canare, însă cărăuşul (Ştefăniţă Cojocaru), care trebuia să le transporte în exoticele insule de pe coasta de Nord-Vest a Africii, le-a livrat valiza cu stupefiante, în Atena, lui Lucian Lupu, zis „Lucas” şi lui Ovidiu Petriceac, alias „Mârlanu” (n.r- arestaţi pe 12 iunie a.c.), precum şi celor doi tineri duşi, ieri, în faţa judecătorilor.
Apetrei a închiriat maşina cu care el şi ceilalţi trei tineri s-au deplasat în Grecia, iar valiza cu droguri a fost trimisă în România cu autocarul, pe numele lui Filipciuc.
Cei patru aveau de gând să vândă drogurile pe piaţa din România, însă, „Lucas” şi „Mârlanu” au fost prinşi în flagrant, pe 12 iunie a.c., în parcarea de la Iulius Mall Suceava, oamenii legii punând mâna şi pe cele 1950 de grame de heroină, pentru care cei doi cereau suma de 17.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă două propuneri de arestare, în dosarul heroinei de la mall.
 Vizualizări articol: 3431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Încă două propuneri de arestare, în dosarul heroinei de la mall3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei