Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 dec 2009 - Anul XIV, nr. 292 (4278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poziţie

Flutur dezminte că staff-ul PD-L ar fi avut vreo casetă compromiţătoare cu Geoană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şeful campaniei electorale a PD-L pentru Traian Băsescu, vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, a dezminţit, ieri, că staff-ul democrat-liberal ar fi avut vreo înregistrare compromiţătoare despre Mircea Geoană. Liderul PD-L a declarat că nu vrea să comenteze în nici un fel povestea casetei, dar la întrebările insistente ale presei a răspuns că nu ştie nimic şi că staff-ul pe care l-a condus el nu a avut preocupări pentru obţinerea de materiale compromiţătoare despre contracandidaţi.
„Nu cunosc nimic despre nici o casetă, nu vreau să comentez absolut nimic pe această temă. Nu am avut niciodată nici un fel de preocupări de campanie negativă şi nu cunosc să existe alt fel de acţiuni în cadrul echipei de campanie de la Bucureşti. Tot timpul am avut mesaje de construcţie, am susţinut referendumul, l-am susţinut pe Traian Băsescu. Văd că ceilalţi continuă campania electorală şi după ce s-a dat verdictul de către electorat, este treaba lor. Nu am altceva de comentat”, a fost răspunsul lui Gheorghe Flutur.
Flutur a refuzat să răspundă şi dacă au fost două echipe de campanie, una a PD-L, condusă de el, şi alta, care ar fi deţinut caseta, după cum a declarat chiar preşedintele Traian Băsescu, înainte de turul doi al alegerilor.

 

De existenţa casetei a vorbit chiar preşedintele Băsescu

Traian Băsescu a declarat, în urmă cu o săptămână, la OTV, că deţine o casetă cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, dar că a refuzat publicarea ei şi chiar a ameninţat staff-ul său că îşi va retrage candidatura dacă o difuzează presei, precizând şi că cei din PSD „se filmează între ei şi se vând”.
„Am anunţat staff-ul meu că, dacă o publică, îmi retrag candidatura”, a declarat Traian Băsescu. El a fost întrebat anterior dacă deţine o casetă cu imagini compromiţătoare la adresa contracandidatului său, Mircea Geoană. Şeful statului nu a negat că ar fi în posesia unei astfel de casete. Totuşi, el a spus că-i va înmâna caseta personal lui Mircea Geoană „a doua zi” după alegeri. Preşedintele Traian Băsescu a fost, întrebat, luni, de presă, când îi va da caseta promisă lui Mircea Geoană, şeful statului răspunzând că încă nu s-au comunicat rezultatele oficiale. Băsescu nu a făcut alte precizări.
Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, joi, pentru „Gândul”, că preşedintele ICR Horia Roman Patapievici „umblă cu porcării”, iar informaţiile privitoare la o casetă compromiţătoare cu el reprezintă „o minciună sinistră”. „N-am comentat nici un fel de casetă în campanie, n-o voi face nici acum”, a spus Geoană, care a precizat că Traian Băsescu nu i-a dat nici înainte, nici după alegeri, vreun semn că ar deţine o asemenea casetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur dezminte că staff-ul PD-L ar fi avut vreo casetă compromiţătoare cu Geoană.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur dezminte că staff-ul PD-L ar fi avut vreo casetă compromiţătoare cu Geoană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
(13 dec 2009, 21:02:08
Domnule Flutur, sincer, stiind ca sunteti din zona Bucovina, imi este rusine de minciunile pe care le debitati.

Sa va fie rusine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei