Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 dec 2009 - Anul XIV, nr. 284 (4270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Suceava

Accident violent în faţă la Centrul de Calcul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer care a încercat să pătrundă în parcarea unei bănci a provocat un accident violent, coliziunea petrecându-se pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, lângă Centrul de Calcul. Din nou, a fost vorba de o coliziune petrecută şi pe fondul cedării priorităţii în trafic, de către un şofer. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.00, în apropiere de intersecţia de la Centrul de Calcul.
Un şofer din municipiul Suceava, Maricel Stănescu, în vârstă de 25 de ani, conducea un autoturism Audi dinspre Nordic spre Catedrală şi vroia să vireze la stânga, spre Raiffeisen Bank.
Şoferul care rula, din sens opus, pe banda a doua de mers, dinspre Mărăşeşti, a oprit şi i-a dat voie să treacă, însă nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu şoferul maşinii de pe prima bandă, care l-a lovit în plin.
Din impact, ambele maşini au suferit avarii, autoturismul Peugeot, cel care rula pe prima bandă de mers, fiind grav „şifonat” în partea din faţă.
„Coboram în vale şi ne-am trezit în faţă cu autoturismul Audi, impactul nu a mai putut fi evitat. Eu nu m-am lovit, dar şoferul a fost dus la spital”, a declarat, la locul accidentului, Nistor Paicu, pasager pe scaunul din dreapta al maşinii Peugeot. Şoferul maşinii, Grigore Ioniţă, preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava, a fost diagnosticat cu leziuni uşoare, care necesită în jur de zece zile de îngrijiri medicale.
Din cercetările poliţiştilor de la circulaţie a rezultat că vinovat de producerea accidentului se face şoferul care a virat la stânga, deoarece nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate în trafic.
Nu cu multă timp în urmă, pe 12 noiembrie, în zona centrală a municipiului Suceava s-a petrecut un accident similar. Un şofer de pe banda a doua l-a lăsat să vireze la stânga pe un şofer de pe sensul opus, iar cel de pe banda întâi nu a sesizat acest aspect, intrând în coliziune cu maşina care trecea prin faţa sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident violent în faţă la Centrul de Calcul.
 Vizualizări articol: 1800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 9 voturi
Accident violent în faţă la Centrul de Calcul4.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pai binenteles ..... trimis de
( 3 dec 2009, 18:48:37
normal ca nu l-ai vazut..ca asa mergeti cu o viteza....auau.. parca va urmareste cineva.. nu aveti nici o treaba cu condusul unii din voi ...degeaba aveti masini

" periculoase" si peugeot- ul are folie..si aia neomologata....de asta se intampla si multe accidente...baga baietii folia ca tantalaii , chipurele sa arate masina mai bine..dar cand e vorba sa se asigure., are loc accidentul.. o zi buna !!
2.   Conducere preventiva trimis de
( 3 dec 2009, 19:47:54
vinovat e ala cu Peugeotul , chiar daca nu legal...daca ai , inafara de carnet de sofer , si ceva minte in cap , iti dau seama de ce ai masina oprita pe banda a doua... si oricum sa conduci preventiv si sa vezi in persepctiva situatile din trafic e mare lucru..si mai pun pariu ceva ...la semafor era rosu..de aia se si oprise cel de pe banda a doua, pentru ca nu se grabea sa stea la stop..dar deh..plin de dobitoci pe drumurile patriei..am trecut pe acolo chiar dupa accident si Audiul avea un doar coltul masinii lovit pentru ca se bagase incet..dar atunci a venit berbecul ala cu 50km /h (la 40 m de semaforul pe rosu) cu ochelarii de cal pe nas...Civilizati`va ba, ca si asa ne ajuta mult municipalitatea cu traficul, conduceti si voi ca niste cretini.
3.   Off,off trimis de
( 3 dec 2009, 20:49:41
ANDREI,de curiozitate, ai permis auto??? Ce treaba are folia omologata sau neomologata, cu acordarea de prioritate??? Daca stau insa bine si ma gandesc,in fata la banca nu e cumva linie continua??? Deci,in mod normal nu ai voie sa faci stanga,pt. ca se considera depasire neregulamentara,da? Poate ma insel cu asta,dar daca eu merg usurel pe banda mea si tu-mi tai calea dintr-o data,eu sunt de vina ca nu am oprit din metru in metru sa vad daca este vreu unul ca tine care sa vrea sa faca la stanga??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei