Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2009 - Anul XIV, nr. 268 (4254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Aniversare

Iulius Mall sărbătoreşte un an de activitate la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Iulius Mall sărbătoreşte un an de activitate la Suceava. Astăzi, la ora 18:00, în zona Food Court Almondo, va avea loc un concert susţinut de trupa Hara. Evenimentul va fi presărat cu momente artistice susţinute de trupa de dans modern Boom Dance. Doamnele şi domnişoarele vor avea parte de make-up gratuit oferit de Sephora, iar prichindeii vor primi baloane. Primii o sută de clienţi care vor face cumpărături de minimum 200 de lei vor primi, în ziua aniversară Iulius Mall Suceava, câte un tort şi o sticlă de şampanie.
Tot astăzi se dă startul campaniei „La iarnă eşti acoperit!”. Până pe 29 noiembrie, fiecare client care cumpără din magazinele Iulius Mall de minimum 50 de lei va primi cadou fie un fes, fie un fular.

 

Până la sfârşitul anului 2010, Cinema City la Iulius Mall Suceava

În cadrul unei conferinţe de presă, organizată ieri, preşedintele Iulius Group, Iulian Dascălu, a declarat că până la sfârşitul anului 2010, în Iulius Mall Suceava va funcţiona Cinema City. El le-a dat asigurări sucevenilor că, în următoarea perioadă, la Iulius Mall Suceva se va deschide şi un Club de Fitness.
„Spaţiul este deja amenajat. Mai rămâne să negociem contractul cu o firmă care este dispusă să vină la Suceava. Credem că Iulius Mall s-a impus în această parte a ţării ca un pol al distracţiei şi al cumpărăturilor, imagine pe care vrem să o menţinem şi în viitor”, a mai spus Iulian Dascălu.
Ovidiu Galan, director de marketing în cadrul Iulius Mall, a prezentat câteva din plusurile care rezultă din bilanţul unui an de activitate la Suceava.
El a precizat că Iulius Mall Suceava este cel de-al patrulea mall din reţeaua Iulius, investiţia fiind de peste 60 de milioane de euro. Cei 49.750 mp închiriabili cuprind 150 de magazine cu branduri naţionale şi internaţionale, hipermarketul Auchan, magazinul de bricolaj Bricostore, o zonă de entertainment pentru copii, cel mai mare club de bowling şi biliard din Suceava şi o parcare cu 1.300 de locuri.

 

Evenimente de anvergură

Dezvoltarea Iulius Mall Suceava, au mai spus cei din conducerea Iulius Mall, nu a însemnat doar o infuzie consistentă de capital în economia Sucevei, ci şi ecologizarea fostei zone industriale, reabilitarea şi conservarea spaţiilor verzi prin crearea şi menţinerea a cel puţin 1.500 de locuri de muncă.
Managerul Iulius Mall Suceava, Eduard Marcu, a promis că va organiza în continuare evenimente culturale, educaţionale şi sociale de anvergură, care să stimuleze toate categoriile de consumatori şi să mărească traficul cu cel puţin 30%. Printre cele mai apreciate momente de distracţie în Iulius Mall Suceava, pentru care s-au cheltuit peste 1,3 milioane de euro, se numără expoziţia de maşini de epocă, ediţiile „Ocolul Pământului în 10 gusturi”, Târgul de toamnă Bucovina, prezentarea de modă Cătălin Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall sărbătoreşte un an de activitate la Suceava.
 Vizualizări articol: 990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 7 voturi
Iulius Mall sărbătoreşte un an de activitate la Suceava4.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei