Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Prins la vamă

A venit din Ucraina să fure maşini din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr ucrainean a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, pentru 29 de zile, fiind acuzat că a furat mai multe microbuze „Mercedes Sprinter” de pe raza municipiului Suceava, ultima faptă petrecându-se la începutul acestei săptămâni.
Luni, 9 noiembrie a.c., la poliţie a fost reclamat furtul unui microbuz „Mercedes Sprinter”, pe care proprietarul îl lăsase parcat pe strada „Calea Obcinelor” (zona Moto Velo).
Marţi, în jurul orei 10:00, un echipaj de poliţie din Siret a observat pe o stradă din localitate, „28 Noiembrie”, un microbuz care semăna cu cel reclamat ca fiind furat de la Suceava.
În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că, într-adevăr, e vorba despre microbuzul furat din municipiul Suceava.
La circa 100-200 de metri, au observat poliţiştii sireteni, se afla parcat un alt microbuz înmatriculat în Ucraina, însă pe moment, oamenii legii nu şi-au dat seama că individul de la volan, Igor Novokshanov, în vârstă de 26 de ani, ar avea vreo legătură cu furtul autovehiculului.
Ulterior, însă, au cerut oprirea în punctul de frontieră Siret a microbuzului ucrainean, în interiorul maşinii fiind găsite, ascunse în plafonieră, două plăcuţe de înmatriculare ucrainene, şi, sub bancheta dreapta faţă, un calculator de bord.
Ucraineanul a recunoscut că el a furat microbuzul, mărturisind că tot el a sustras şi un alt Mercedes Sprinter, tot de pe raza municipiului Suceava, în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie a.c., faptă rămasă în evidenţele poliţiei cu autor necunoscut.
În acea noapte, Igor Novokshanov a intenţionat să fure un microbuz parcat în zona gării Burdujeni, însă a fost observat de proprietarul autovehiculului şi, dându-şi seama că va fi urmărit, a abandonat maşina câteva sute de metri mai încolo, pe strada Jean Bart.
Ucraineanul mai este suspect şi în furtul unui alt Mercedes Sprinter de pe raza municipiului Suceava.
Poliţiştii compartimentului <Furturi Auto> din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru a stabili ce avea de gând să facă Igor Novokshanov cu maşinile furate şi dacă mai sunt şi alţi indivizi implicaţi în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A venit din Ucraina să fure maşini din Suceava.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
A venit din Ucraina să fure maşini din Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei