Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 nov 2009 - Anul XIV, nr. 260 (4246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Anul acesta

Mocăniţa nu va mai fi adusă în centrul Sucevei, la „Crăciun în Bucovina”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Consiliul Judeţean nu va mai aduce mocăniţa din Moldoviţa în centrul Sucevei, la ediţia de anul acesta a manifestării „Crăciun în Bucovina”. Vicepreşedintele CJ Suceava Vasile Ilie a precizat că, în prezent, se lucrează la conceperea programului acestei manifestări, care însă va avea un buget mai mic decât cel de anul trecut. „Mă refer în special la implicaţiile de ordin material şi financiar, având în vedere criza pe care o trecem. Oricum, anul acesta nu va fi adusă nici mocăniţa, cum s-a întâmplat la prima ediţia a manifestării”, a declarat Ilie.
Pe de altă parte, Vasile Ilie a precizat că, potrivit ultimelor raportări statistice, în luna august 2009 s-a constatat o creştere a numărului de înnoptări a turiştilor în judeţul Suceava, comparativ cu aceeaşi lună a anului 2008.
Vicepreşedintele CJ Suceava a arătat că, în luna august 2009, au fost înregistrate 68.000 de nopţi de cazare, în timp ce în august 2008, numărul a fost de 64.000.
„M-am uitat peste nişte cifre generale şi am constatat că judeţul Suceava e în top. Iar spre deosebire de alte zone ale ţării, unde numărul de turişti a scăzut, în judeţul Suceava s-a constatat o creştere a numărului acestora. Acest lucru demonstrează că acţiunile de promovare a turismului în judeţul Suceava, de anul trecut şi de la începutul acestui an, şi-au arătat rezultatele”, a mai spus Vasile Ilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocăniţa nu va mai fi adusă în centrul Sucevei, la „Crăciun în Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Mocăniţa nu va mai fi adusă în centrul Sucevei, la „Crăciun în Bucovina”3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Centrul orasului trimis de
( 5 nov 2009, 13:20:19
in sfirsit, mai avem si oameni cu judecata in Consiliul Judetean. Daca mai scapam si de statuie si oul rosu, inseamna ca se merge spre bine, spre luminarea mintilor, si poate, cit de repede, vom ava un centru al Sucevei asa cum trebuie, cum se cere, sa fim in rindul oraselor frumoase, curate, daca ai citeva ore libere sa te poti plimba cu placere prin centrul orasului. Asa cum era odata. Si inca ceva, poate mai dispar acele afise, din pinza, de pe blocuri, de pe fatada Casei de Cultura, sun ORIBILE !
2.   Vrem metrou trimis de
( 5 nov 2009, 13:26:54
Anul acesta am dori metrou in centru,santurile sunt adanci asa ca e o idee buna.
3.   Ocazie unica trimis de
( 6 nov 2009, 09:49:28
�n santurile facute s-ar putea face o gramada de chestii care sa ne aduca turisti pe tot parcursul anului, pentru perioada de iarna se pot amenaja pista de bob, tunel pentru sanie. Pe timp de vara se pot folosi acelesi locatii pentru role, sau tunele cu apa ca la aqua magic.

Mocanita ar putea sa faca parte din tunelul groazei pe toata durata anului , asa cum iarna trecuta a facut parte din ambuteiajul vesel.

Suceveni nu ratati ocazia unica de a intra �n cartea recordurilor cu aceste lucrari!

Poate asa primarul va putea aduna banii cu sacul pentru urmatoarea campanie electorala a sa, a partidului, a sefului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei