Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lucrări de mântuială

Strada care înghite tiruri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Strada 22 Decembrie din Burdujeni-sat a devenit o adevărată capcană pentru camioane şi tiruri, după ce un şanţ făcut de muncitorii unei firme de construcţii şi acoperit apoi cu balast şi nisip se surpă sub greutatea autovehiculelor de mare tonaj, care rămân pur şi simplu cu roţile înfipte în pământ.
După ce în urmă cu o lună de zile, un tir încărcat cu cărămidă a blocat aproape patru ore drumul care duce spre Adâncata, o rută circulată intens, ieri, în exact acelaşi loc, a rămas împotmolit un alt autotractor, încărcat de data aceasta cu BCA.
Timp de aproape trei ore, de la ora 7:00 la 10:00, zeci de oameni au încercat să găsească soluţii pentru deblocarea drumului.
Lăsat pe o parte, tirul mai avea puţin şi se răsturna peste gardul unei gospodării din zonă.
„Îşi bat joc de noi. Eu nici nu mai am pe unde să intru în curte. Lucrări în bătaie de joc. Au aruncat două lopeţi cu nisip şi balast şi gata, au refăcut drumul. Nici un marcaj, să-i avertizeze pe şoferi, nimic. E noroi până la glezne, de a ajuns lumea să meargă pe mijlocul străzii”, a răbufnit, ieri, unul dintre proprietarii caselor din zonă.
A fost nevoie de o wolă, două buldoexcavatoare şi un camion încărcat cu pietriş pentru a scoate tirul din şanţul surpat.
„Luna asta am scos vreo şase tiruri, cred, blocate pe strada asta”, mărturiseşte şoferul de pe unul dintre buldoexcavatoare.
La faţa locului a fost prezent şi un echipaj din cadrul poliţiei rutiere, care a închis strada şi a redirecţionat circulaţia pe un alt drum.
După deblocarea drumului, poliţiştii i-au chemat la sediu pe reprezentanţii firmei de construcţii care a săpat acel şanţ, TMUCB, pentru extinderea reţelei de apă în zonă.
Oamenii legii au decis sancţionarea societăţii cu suma de 6000 de lei, pentru că nu a readus drumul în starea iniţială, după finalizarea lucrărilor, şi i-a cerut să semnalizeze corespunzător zona.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada care înghite tiruri.
 Vizualizări articol: 6435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strada care înghite tiruri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei