Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Intenţie

Interdicţii la licitaţii pentru firmele care lucrează pe termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O parte din firmele care au executat lucrări pe partea de modernizare a reţelelor de termoficare nu vor mai fi primite la alte licitaţii, chiar cu riscul de a atrage contestaţii şi reclamaţii la adresa municipalităţii sucevene.
Supărat că, în ciuda termenelor stabilite şi a necesităţii de a furniza căldură şi apă caldă populaţiei, firmele care lucrează pe partea de termoficare tergiversează finalizarea lucrărilor, primarul Sucevei, Ion Lungu, le-a ameninţat atât cu penalităţi, cât şi cu interdicţia de a mai participa altă dată la licitaţii.
“Cei care au întârziat nejustificat lucrările şi nu au făcut decât să ne încurce nu au ce căuta la alte licitaţii. Nu-i mai primim şi gata!”, le-a spus Lungu, enervat de scuzele aduse de reprezentanţii unor firme, pentru a justifica întârzierile la punerea în funcţiune şi a ultimelor puncte termice.
“Nu mai înţeleg nimic, când e cald nu lucrează, când plouă, atunci aduceţi forţă de muncă. Au fost atâtea zile de vară, când se putea lucra bine, ce aţi aşteptat atunci?”, i-a întrebat Lungu, iritat că majoritatea firmelor afirmau că “de astăzi” mai au 20 de oameni în plus sau câte două echipe care să muncească pe reţelele secundare de termoficare.
Una din explicaţiile cele mai plauzibile referitoare la cauzele întârzierii lucrărilor este cea oferită de directorul Termica, Constantin Plăcintă, care a spus că, pentru a câştiga cât mai mult, unele firme şi-au atribuit multe lucrări, fără a avea forţa necesară să le facă pe toate în acelaşi timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interdicţii la licitaţii pentru firmele care lucrează pe termoficare.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interdicţii la licitaţii pentru firmele care lucrează pe termoficare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei