Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2009 - Anul XIV, nr. 249 (4235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Schimbări

Şefii de ocoale silvice demişi în primăvară, repuşi în funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Schimbările survenite la conducerea Direcţiei Silvice Suceava, în cursul săptămânii trecute, când funcţia de director general a fost preluată de Mihai Miheţiu, iar cea de director tehnic de Marius Răguşitu, au fost continuate prin numirea de noi şefi la zece ocoale silvice.
“Am procedat la repunerea în funcţie a fostelor conduceri ale ocoalelor silvice, pentru intrarea într-o stare de normalitate. Din punctul meu de vedere, schimbările care au avut loc în primăvara acestui an au fost arbitrare, dictate de interese care nu coincid cu activitatea Direcţiei Silvice Suceava şi de criterii legate de profesionalism, seriozitate şi bonitate morală”, a declarat noul şef al Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu.
Drept urmare, la Ocolul Silvic Dorna Candrenilor a fost numit Dinu Popescu, la OS Vatra Dornei – Adrian Todaşcă, la OS Stulpicani – Vasile Cotlaciuc, la OS Gura Humorului – Gheorghe Năstase, la OS Solca – Ţuca Ionel, la OS Mălini – Ciprian Cimbru, la OS Dolhasca – Ştefan Drobotă, iar la OS Pătrăuţi – Nicolae Andronic.
Acestea nu sunt singurele schimbări survenite la nivelul ocoalelor silvice din Suceava, după ieşirea PSD-ului de la guvernare.
Fostul directorul adjunct al RNP din perioada alianţei PD-L - PSD, Gheorghe Nichiforel, a fost numit şef de ocol la Vama, prin decizia directorului general al Romsilva, Valerian Solovăstru, în vreme ce Sorin Ciobanu, care a ocupat până de curând funcţia de director al Direcţiei Silvice Suceava, a fost instalat ca şef de ocol la Marginea, adică a revenit la postul ocupat anterior.
“Am constatat cu satisfacţie că schimbările au fost bine primite de personal, pentru că sunt oameni care cunosc în amănunt evenimentele care se desfăşoară în cadrul Direcţiei Silvice şi au experienţa necesară pentru acest post”, a comentat schimbarea actualul director al DS Suceava, Mihai Miheţiu.
Modificările aduse structurilor de conducere din cadrul Direcţiei Silvice Suceava au fost salutate şi de preşedintele de sindicat al silvicultorilor suceveni, Cezar Straton, care a spus că “arborele ştie întotdeauna cum să crească, la fel şi silvicultorii”.

 

Comitetul director al Direcţiei Silvice Suceava, în curs de aprobare

O altă schimbare survenită de curând în structura de conducere a celei mai mari direcţii silvice din ţară este la nivelul comitetului director, format din şapte membri, a cărui componenţă este în prezent în curs de aprobare la Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor.
Propunerile formulate includ actuala conducere a Direcţiei Silvice Suceava – director general, director tehnic şi director economic, precum şi şefii ocoalelor silvice Stulpicani, Solca, Dolhasca şi juristul unităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şefii de ocoale silvice demişi în primăvară, repuşi în funcţie.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Şefii de ocoale silvice demişi în primăvară, repuşi în funcţie2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum? trimis de
(23 oct 2009, 11:53:38
Au fost primite bine de personal?

Cred mai degraba ca s-a ajuns mai RAU ca pe vremealui CEAUSESCU. Oameni tac de frica represiunii PORTOCALII in cazul in care ar cracni ceva. Atata timp cat numirile pe posturi de conducere vor fi politice, evident ca nimic nu o sa mearga bine. Aceste schimbari, ca si cele din primavara au fost facute doar urmare FOAMEI evidente de voturi, fiecare sef, sefulet, etc, aducand prin subalternii pupincuristi un numar oarecare de voturi.
2.   Padure,verde padure... trimis de
(23 oct 2009, 14:52:21
Lucrez in sistem si vreau sa ma credeti ca nu mi-ar ajunge salariul ca sa pot "cotiza" lunar cat e nevoie. astea-s vremurile!!!!!facem cum putem....fara casa de marcat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei