Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2009 - Anul XIV, nr. 231 (4217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Neplăceri

Trafic „sugrumat” de închiderea unui sens de circulaţie în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Coşmarul şoferilor, dar şi al călătorilor aflaţi în trafic şi care se grăbesc să ajungă la serviciu ori la casele lor, a devenit mai greu de suportat de ieri, odată cu închiderea unui sens de circulaţie pe o altă porţiune a principalei rute de circulaţie a Sucevei.
Astfel, dacă traseul Burdujeni – Centru era îngreunat până acum doar de lucrările de pe Calea Unirii, dintre sensurile giratorii de la Iulius Mall şi cel de la podul de peste calea ferată din Burdujeni, de ieri, de la ora 13,30, circulaţia rutieră este “sugrumată” şi pe o porţiune din Centru, cuprinsă între Biserica Domniţelor şi până aproape de Mc Donalds.
Pe porţiunea respectivă, din patru benzi de circulaţie, au mai rămas deschise doar două, una pentru cei care merg înspre Burdujeni şi alta pentru cei care vin dinspre Burdujeni.
Închiderea a două benzi de circulaţie a dat peste cap şi traseul autobuzelor şi microbuzelor de transport în comun, staţia Centru, pe sensul de mers înspre Burdujeni, fiind scoasă temporar din uz, în locul acesteia fiind folosită staţia de mai jos, de unde se circula spre Iţcani.
Măsurile luate ieri au fost dictate de începerea lucrărilor de traversare a Străzii Ana Ipătescu cu o conductă de canalizare, care, în final, trebuie să se unească cu cea montată recent pe strada Nicolae Bălcescu.
Pentru a realiza acest lucru, echipele de lucru de la Pfeiffer vor traversa strada Ana Ipătescu, venind dinspre Strada Ştefăniţă Vodă, în mijlocul străzii vor realiza un cămin de acces, iar de acolo vor merge mai departe, aproape pe mijlocul străzii, până la intersecţia cu strada Nicolae Bălcescu. Ultima etapă a montării conductei de canalizare de 1.400 de mm va afecta Strada Nicolae Bălcescu, până la intersecţia cu Strada Ştefan cel Mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic „sugrumat” de închiderea unui sens de circulaţie în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Trafic „sugrumat” de închiderea unui sens de circulaţie în centrul Sucevei3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..no comment'but: trimis de
( 2 oct 2009, 12:39:53
Cum ramane cu zicerea planificatorului potrivit careia,de pe 10.10 se inchid lucrarile in orice stadiu ar fi ele,si se vor reporni in primavara,iar ce s-a facut pana atunci sa fie verificat si pus in functiune?Cand ar fi trebuit sa-l credem pe Lungu atunci cand a zis ca opreste lucrarile existente si asigura repornirea utilitatilor,sau acum cand asigura noi blocaje uriase in trafic?Cel mai cinstit ar fi fost din partea lui sa puna la intrarile in comuna Suceava tablite cu indicatoare ,,pe aici nu se trece' de S NICOLAESCU si era rezolvata problema!Bineanteles cu exceptia Touaregurilor,si asa cu ce transee au ramas pe unde au fost facute traversari de conducte nu mai poti trece fara sa lasi cadou o baie de ulei,un brat sau ceva telescoape.Luat ex intrarea pe Universitatii din 1 Mai,acolo treci doar daca iti place riscul,la fel si intrare Marasesti si ex pot continua cu duiuimul.Mai degraba au asigurat omeneste iesirea de pe Tineretului in Calea Unirii,bravo celor ce lucreaza acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei