Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2009 - Anul XIV, nr. 207 (4193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Impact fatal

S-au izbit într-un nuc, cu peste 100 de kilometri la oră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie a decedat, iar doi bărbaţi au fost internaţi în Spitalul Judeţean cu leziuni grave, după ce maşina în care se aflau, un autoturism Audi A6 cu numere de Prahova, s-a izbit violent, ieri dimineaţă, într-un nuc de pe marginea DN 2, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni.
Impactul a fost deosebit de violent, autoturismul transformându-se într-un morman de fiare contorsionate.
Bucăţi din autoturismul Audi, care s-a răsturnat pe şosea în urma impactului, erau împrăştiate pe o rază de câteva zeci de metri, iar motorul maşinii a fost aruncat la circa 15-20 de metri pe câmpul de la marginea drumului.
Accidentul, informează poliţia, s-a petrecut în jurul orei 7:10. Şoferul, Costel Dima (41 de ani), din comuna prahoveană Bărcăneşti, a pierdut din cauza oboselii controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent în copac. Din câte se pare, bărbatul a aţipit la volan.
Atât şoferul, cât şi soţia acestuia, Florentina Dima (36 de ani), şi un alt pasager, Vasile-George Marian (26 de ani), tot din judeţul Prahova, au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de pompierii de la descarcerare şi transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
„Veneam din Suceava şi mergeam spre Fălticeni, iar la un moment dat, din coloana de maşini de pe sensul opus, a ieşit frontal autoturismul Audi. Venea cu viteză spre mine... L-am bliţat, am văzut că nu reacţionează, am intrat pe contrasens şi apoi am ieşit pe câmp... Noroc că nu venea altă maşină pe contrasens.... Şoferii care au venit din spate au spus că, de la Cumpărătura, şoferul de pe Audi a depăşit tot ce avea în faţă... Avea viteză mare, peste 100 cu mult...”, mărturiseşte Dorin Spoială, un conducător auto care a evitat coliziunea cu autoturismul de Prahova în ultima secundă.

 

Soţia la morgă, soţul la Ortopedie

Cele trei victime au ajuns direct pe mâna medicilor de gardă de la Urgenţele Spitalului Judeţean.
Dintre toţi, femeia era în stare critică, fiind în comă şi diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral grav.
Internată pe secţia de Reanimare, Florentina Dima a decedat în jurul orei 13:30.
Soţul ei, care purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, a ajuns la Ortopedie, cu o fractură la glezna stângă şi multiple escoriaţii toraco-abdominale.
Celălalt pasager, Vasile-George Marian, a fost dus pe secţia de Chirurgie, tânărul suferind o plagă contuză hemitorace stâng şi contuzie stern.
Cercetările sunt continuate de cadrele Serviciului Poliţiei Rutiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au izbit într-un nuc, cu peste 100 de kilometri la oră.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
S-au izbit într-un nuc, cu peste 100 de kilometri la oră3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Radarele fixe! trimis de
( 4 sep 2009, 11:37:05
Radarele fixe ,asa cum erau injurate de toata lumea dar macar se mergea cat de cat in limita legii ,asa mor oameni pe sosele din cauza vitezei excesive! Intradevar nu avem infrastructura pt RADARE insa romani nostri calca acceleratia indiferent de starea carosabilului ,si ce e mai grav ca omoara si pe alti pe langa ei. Dumnezeu s-a odihneasca in pace!
2.   Bunul simt la volan nu radare fixe !!! trimis de
( 4 sep 2009, 12:56:13
Ma uitam ieri la stirile de la orele 19 si m-a ingretosat faptul ca prima stire din jurnal a fost despre faptul ca monica columbeanu a ramas fara permisul auto dupa ce a fost prinsa de radar cu 121 km/h. Bai fratilor daca in lege scrie clar ca nu ai voie sa circuli cu mai mult de 50 km/h unde te arunci ca schioapa in carje si rulezi ca nebunul ? Am mai prins si eu 70 sau 80 prin oras, dar niciodata 121. Si nu pentru ca n-as avea masina buna ci doar pentru faptul ca ma gandesc intotdeauna si la altii. Sau poate ca ma gandesc intai la altii cand conduc si apoi ma gandesc la mine.
2.1  RE: Bunul simt la volan nu radare fixe !!! trimis de
( 4 sep 2009, 14:51:59
Mai greu cu bunul simt la noi la romani. Noi facem doar pe-a "lupul moralist" insa cam toti ne comportam la fel.....poate si din cauza faptului ca traim mereu intr-un ritm alert,stresul si grijile ne coplesesc,lipsa de educatie ...de toate felurile,...uitand uneori cat de frumoasa e fiecare clipa de viata traita langa cei dragi!
3.   .. trimis de
( 4 sep 2009, 12:58:04
era cineva care zicea ca ce radare fixe etc..... mergea lumea mai incet, ar putea fi montate, dak nu la intrari in localitati, pe langa trecerile de pietoni din localitati, sa vedeti cu ce viteza zboara lumea peste zebra ....
4.   Viteza trimis de
( 4 sep 2009, 21:57:58
auziti si eu merg cu viteza dar cand fac o depasire ma gandesc oare cum conduce cel din fata sau cel care vine din fata asa ca gandesc de 2 ori inainte sa depasesc
5.   6 morti trimis de
( 4 sep 2009, 22:17:37
Anul asta am venit in iulie in sv sa mi petrec concediu sa scap de traficul infernal si de toti nebunii ,mai gasesc si prin Spania cite o masina cu nr de ro care merge ca sarpele si fac depasiri periculoase dar ce am vazut astazi pe autovia A3 Km 314 Valencia a pus capac:o dubita alba (nu se mai stia modelul ) facuta zob din cauza ca a oprit pe dreapta fara sa semnalize masina (triunghi vesta ...)si un camion ia luat in plin ,iti venea sa plingi sa vezi cadavre peste tot iar cit am stat acolo erau 6 morti si nu se stia altii trei daca traiesc .Sigur apare maine la stiri ,iar daca cunosteti pe cineva care calatorea Valencia -Madrid.........D-zeu sa i ierte
6.   6 morti trimis de
( 4 sep 2009, 22:46:56
http://www.elmundo.es/elmundo/

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei