Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trafic îngreunat

Intersecţia Calea Obcinilor - 1 Decembrie 1918, blocată parţial de lucrările de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Faptul că întreg oraşul va fi un şantier în lucru este tot mai clar, de la o zi la alta, când câte o stradă se închide circulaţiei, fiind transformată în şanţuri adânci, din care sunt dezgropate vechile conducte de termoficare, apă potabilă sau canalizare. În aceste condiţii, cel mai mult au de tras şoferii şi cei aflaţi în trafic, care adeseori se trezesc în situaţia de a fi blocaţi zeci de minute într-o anumită zonă, pentru că autorităţile locale nu s-au obosit să anunţe din timp închiderea unei străzi.
Aşa s-a întâmplat şi ieri dimineaţă, când, de la intersecţia Calea Obcinilor - 1 Decembrie 1918 porneau lungi şiruri de maşini blocate în trafic, pentru că artera care asigura trecerea dinspre Şcheia spre Fălticeni era total blocată circulaţiei de lucrări de termoficare.
Eforturile poliţiştilor de la Poliţia rutieră nu au fost suficiente pentru a debloca rapid intersecţia în care se aglomerau sute de maşini, mai ales că este vorba de principala arteră de circulaţie a Sucevei.
În zona respectivă cei de la Incom Iaşi au demarat joi noapte lucrările pentru racordarea la reţelele de utilităţi a cartierului ANL care se construieşte în zona Metro. Din fericire, echipele acestora s-au mişcat repede cu săpăturile, în aşa fel încât vineri după-amiază traficul rutier pe artera respectivă putea fi reluat.

 

Bulevardul principal, traversat de un şanţ de termoficare

Calvarul şoferilor care au de circulat prin zona respectivă nu s-a terminat însă, pentru că lucrarea respectivă presupune atât spargerea străzii Corneliu Coposu, cât şi traversarea străzii principale a Sucevei – 1 Decembrie 1918.
Spargerea străzii şi săparea unui şanţ de-a latul acesteia urmează a fi făcute săptămâna viitoare, luni sau marţi, iar dacă lucrările nu vor fi finalizate repede, traficul rutier în acea zonă va fi de coşmar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intersecţia Calea Obcinilor - 1 Decembrie 1918, blocată parţial de lucrările de termoficare.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intersecţia Calea Obcinilor - 1 Decembrie 1918, blocată parţial de lucrările de termoficare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spargeri trimis de
(22 aug 2009, 12:09:24
Ca s-ar sparge o strada nu ar fi mare nenorocire pt ca cei de pe Dornelor de ex au parte de mult numai de gauri una langa alta,cratere in mijlocul strazii in care iti poti scufunda masina,mai arunca ei cate o lopata de balastru in ele din cand in cand si cam asta e tot.Strazi ca Dornelor,Plopului,Bistritei,Ma ,Victoriei sus,ar trebui inchise total si asta pt a nu-si mai rupe bietii soferi masinile.De promisiuni ce ziceti,au promis baietii astia buni din Areni ca repara si dreg tot busuiocul?Va intreb,cat mai poate dura batjocura asta,pana cand trebuie sa mai suportam nesimtirea?Nu platim noi cumva dublu ca si cetateni:odata prin taxe si impozite,si adoua oara prin faptul ca primim palme de la aceasta primarie care ne desconsidera si produc traume psihice prin felul in care ne trateaza?Cu ce ma simt eu mai bine acum in 2009 decat in '89 daca pe strada mea Oituz,de ex nu mai pot circula nici cu masina nici pe jos si nici cu o bicicleta?Ascult dom primar,gresesc cu ceva?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei