Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2009 - Anul XIV, nr. 181 (4167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Investiţie

Trei drumuri de acces către Rarău vor fi modernizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei drumuri de acces spre masivul Rarău ar urma să fie modernizate, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El a precizat că drumul de acces Pojorâta - Rarău urmează să fie finanţat cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, contractul de execuţie a lucrărilor urmând să fie semnat în cursul zilei de astăzi. El a arătat că modernizarea acestui drum ar urma să fie făcută de firmele Calcarul Pojorâta şi SC CF – Grup Colas din Iaşi.
În acelaşi timp, şeful administraţiei judeţene a anunţat că CJ Suceava va finanţa din fonduri proprii modernizarea a doi kilometri din drumul care duce spre Rarău din Câmpulung Moldovenesc, prin Izvorul Alb. Nu în ultimul rând, el a arătat că un alt drum de acces, Chiril – Rarău, ar urma să fie modernizat cu fonduri guvernamentale, prin viitorul program de reabilitare a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene.
„În acest fel, platoul Rarău ar urma să fie accesibil din trei părţi, de la Pojorâta, de pe DN 17, de la Câmpulung Moldovenesc şi de la Chiril, de pe Valea Bistriţei”, a spus Flutur.
Pe de altă parte, făcând referire la proiectele europene pentru infrastructură depuse de primăriile din judeţ, preşedintele CJ Suceava a apreciat efortul primarilor de a promova astfel de iniţiative. El a amintit că 87% dintre localităţile rurale din judeţ au depus proiecte pentru modernizarea satelor, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Flutur a subliniat că până la finalizarea termenului de depunere pentru această sesiune de finanţare au fost înregistrate 68 de proiecte, dintre care 22 sunt pentru sisteme de alimentare cu apă şi reţele de canalizare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei drumuri de acces către Rarău vor fi modernizate.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei drumuri de acces către Rarău vor fi modernizate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Modernizare drum trimis de
( 5 aug 2009, 14:10:30
Intrebarea e : cand se va intampla minunea asta????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei