Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iul 2009 - Anul XIV, nr. 175 (4161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Disponibilitate

Iulius Mall vrea să ofere spaţii pentru piaţa bucovineană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patronii Iulius Mall Suceava, Dan Dascălu şi Stelian Nistor, şi-au arătat disponibilitatea de a pune la dispoziţie un spaţiu pentru producătorii agricoli şi procesatorii din judeţul Suceava pentru a-şi vinde produsele.
Anunţul a fost făcut în cadrul unei întâlniri pe care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut-o ieri cu producătorii agricoli, procesatorii de lapte, carne şi alte produse, precum şi cu cei ai supermarketurilor sucevene, în vederea găsirii unei soluţii pentru deschiderea unor magazine de desfacere a produselor naturale produse în judeţ. În cadrul discuţiilor, producătorii suceveni au reclamat, în diverse rânduri, greutatea cu care reuşesc să îşi desfacă produsele în marele magazine.
Potrivit lui Stelian Nistor, Iulius Mall Suceava ar putea pune la dispoziţia producătorilor suceveni un spaţiu, contra unei chirii suportabile, în care să se vândă exclusiv produse bio.
„În acest fel, producătorii se pot organiza în aşa fel încât să devină ei un hypermarket”, a spus Nistor, care a precizat că Iulius Mall Suceava are o medie zilnică lunară de peste 10.000 de vizitatori. La rândul său, asociatul lui Stelian Nistor, Dan Dascălu, a precizat că o condiţie pentru a putea începe discuţiile cu producătorii şi procesatorii suceveni ar fi ca aceştia să se asocieze, noua structură urmând să-i reprezinte pe toţi cei care intenţionează să-şi vândă produsele într-un spaţiu special amenajat în cadrul Iulius Mall Suceava.
Dascălu a subliniat că în situaţia în care producătorii suceveni doresc, astfel de spaţii de comercializare pot fi amenajate şi în celelalte mall-uri pe care le deţine, în Iaşi, Cluj şi Timişoara.
„Iar în situaţia în care nu vă veţi descurca cu partea comercială, eu sunt dispus să-l aduc aici, la Suceava, pe cel care este country manager la Auchan, şi pentru hypermarketul Suceava să organizăm vitrine speciale pentru produse bio. Dar trebuie să avem cu cine discuta şi rugămintea noastră este să vă faceţi această asociaţie”, a declarat Dan Dascălu.

 

Flutur insistă să se înfiinţeze asociaţia producătorilor şi procesatorilor din Suceava

După oferta făcută de conducerea Iulius Mall Suceava, a venit şi rândul directorului Shopping City Suceava, Mircea Petrariu, să facă o ofertă asemănătoare, precizând că Shopping City ar putea să pună la dispoziţie locaţii în opt spaţii comerciale din ţară.
Nu în ultimul rând, trebuie spus că încă de la începutul întâlnirii de ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a îndemnat pe producătorii şi procesatorii suceveni să facă toate demersurile pentru a se asocia cât mai repede, o astfel de structură fiind mult mai competitivă pe piaţă.
„Consiliul Judeţean Suceava va sprijini din toate punctele de vedere înfiinţarea unei astfel de asociaţii. Trebuie să facem ceva pentru a rezista pe piaţă şi pentru a putea să promovăm şi să vindem produsele de la noi, sub marca Produs în Bucovina. Foarte mulţi ştiu că în această zonă avem produse naturale, de calitate foarte bună, motiv pentru care trebuie să facem un prim pas pentru a le promova”, a declarat Flutur. De altfel, la sfârşitul întâlnirii de ieri s-a stabilit şi un grup de iniţiativă, cu reprezentanţi din partea producătorilor şi procesatorilor, aceştia urmând să se ocupe direct de înfiinţarea unei asociaţii proprii.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall vrea să ofere spaţii pentru piaţa bucovineană.
 Vizualizări articol: 2337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Iulius Mall vrea să ofere spaţii pentru piaţa bucovineană3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iulius Mall BLA BLA trimis de
(29 iul 2009, 17:00:18
Ce noroc pe capul lui Iulius Mall ca are o relatie buna cu country manager-ul de la Auchan "de unde vrem noi, din Franta", care in mod sigur n-o sa accepte ineptia astui directoras, care doar vrea sa se dea bine pe langa Flutur. Sa fim seriosi chiar crede ca Auchan-ul o sa isi taie singur craca de sub picioare facandu-si autoconcurenta cu aceste produse Bio! Cam disperati cei de la Iulius....
2.   Trebuie insistat trimis de
(29 iul 2009, 21:09:22
Poate cu insistente si cu faptul ca oamenii vad cat de porniti sunt hypermarketurile acestea sa elimine produsele taranesti si sa ne dea doar produse cu E-uri, se vor indupleca si vor accepta produse bio, dar greu va fi, greu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei