Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2009 - Anul XIV, nr. 172 (4158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Şi-au luat adio!

Lacrimi şi durere, pe ultimul drum al „marelui prieten” Marius Ciornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Marius Ciornei, tânărul om de afaceri sucevean mort marţi seară în urma unui accident de motocicletă, a fost dus ieri pe ultimul drum, lacrimile şi durerea celor câteva sute de oameni care l-au însoţit pe drumul fără de întoarcere demonstrând, dacă mai era nevoie, cât de iubit a fost acesta de semeni.
Zeci şi zeci de vecini din Burdujeni Sat, (locul unde a crescut şi unde a şi fost îngropat) angajaţi de la societăţile la care era acţionar, dar şi o „mare” de prieteni, cu toţii au vărsat ieri o lacrimă pentru tânărul dispărut mult prea devreme dintre noi.
„Un mare prieten”, acestea erau cuvintele rostite cel mai des de cei care l-au cunoscut pe Marius Ciornei, omul de afaceri atipic care discuta de la egal la egal atât cu oamenii partenerii de afaceri, cât şi cu simplii angajaţi.
Impresionant a fost şi gestul prietenilor săi apropiaţi, mulţi dintre ei mari pasionaţi, cum a fost şi el, de motociclete, care l-au dus pe ultimul drum îmbrăcaţi în tricouri negre, imprimate cu chipul său. Înmărmurit de durere, unul dintre ei îşi aducea aminte că în seara tragică a accidentului a fost chemat la o tură până la Fălticeni pe motoare, însă pentru că avea nişte probleme a fost nevoit să-l refuze, iar cuvintele schimbate atunci vor rămâne ultimele auzite de la bunul său prieten.

 

Victoria Stelei cu ungurii de la Ujpest, dedicată lui Marius Ciornei

Printre prietenii săi apropiaţi s-a numărat şi suceveanul Dorin Goian, căpitanul echipei de fotbal Steaua Bucureşti. După victoria din partida cu Ujpest, Goian a ţinut să dedice calificarea Stelei în turul trei preliminar al Europa League prietenului dispărut fulgerător.
„Îi dedic această calificare prietenului meu Marius Ciornei, din Suceava, care a decedat marţi seară, în urma unui accident de motocicletă. Avea doar 36 de ani şi era un stelist înfocat. Îmi pare rău ca nu mai este printre noi. Dumnezeu să-l odihnească in pace!”, a declarat Goian pentru site-ul clubului Steaua, ştirea fiind preluată şi de cotidianul de profil Gazeta Sporturilor.

 

Viaţă de succes sfârşită tragic

La doar 36 de ani, Marius Ciornei era un tânăr care reuşise pe deplin în viaţă. Intrase în afaceri de mai bine de 12 ani, împreună cu Ilie Lahman, prietenul din copilărie cu care era asociat, împreună cei doi deţinând societăţile CONBUCOVINA SA şi Railex SA.
Mare pasionat de motociclete, Marius, care îşi achiziţionase recent un model HONDA, a plecat marţi seară la o plimbare până la Fălticeni. La întoarcere, înainte de intrarea în Cumpărătura, a scăpat de sub control motocicleta, strivindu-se de un copac de la marginea drumului.
Din cercetările poliţiei rezultă că Marius Ciornei a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta, scăpat de sub control motorul, ajungând pe sensul opus de mers şi apoi ieşind în decor. După aproximativ 30 de metri parcurşi în afara drumului, motociclistul a fost proiectat într-un copac, forţa impactului fiind nimicitoare. Tânărul a mai trăit până la spital, însă nu a avut nici o şansă de supravieţuire, medicii arătând că nici un segment anatomic al corpului nu rămăsese întreg după cumplitul impact.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lacrimi şi durere, pe ultimul drum al „marelui prieten” Marius Ciornei.
 Vizualizări articol: 1903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.52/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 21 voturi
Lacrimi şi durere, pe ultimul drum al „marelui prieten” Marius Ciornei4.5521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D-zeu trimis de
(25 iul 2009, 21:06:52
Oamenii buni sunt chemati acolo sus! Noi, ceilalti, suntem lasati aici.

Condoleante familiei.
2.   D-zeu trimis de
(26 iul 2009, 22:44:57
Odihneste-te in pace!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei