Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2009 - Anul XIV, nr. 146 (4132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Floarea Bucovinei

Margareta Clipa, premiată pentru peste 30 de ani de cântec

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O viaţă dedicată cântecului, pentru a aduce jocul şi voia bună în sufletele a milioane de oameni – pentru asta a fost răsplătită ieri Margareta Clipa, căreia i-a fost înmânată diploma de Cetăţean de onoare al Sucevei, pe scenă, în faţa a peste 10.000 de oameni.
Cel care i-a înmânat diploma de onoare Florii Bucovinei, cum i se mai spune Margaretei Clipa, a fost primarul Sucevei, Ion Lungu, cel care a şi propus acordarea acestei distincţii de către Consiliul Local a municipiului reşedinţă de judeţ.
Cu un frumos buchet de flori într-o mână şi cu diploma de Cetăţean de onoare în cealaltă, Ion Lungu a urcat pe scenă, după un scurt recital al interpretei de muzică populară.
“Îmi revine o deosebită plăcere şi onoare de a răsplăti o mare artistă a Sucevei, Margareta Clipa – floarea Bucovinei, pentru fidelitatea faţă de cântecul bucovinean, pentru faptul că de peste 30 de ani este o ambasadoare a Sucevei şi a Bucovinei şi pentru că ne reprezintă mereu cu cinste”, a declarat Lungu, în aplauzele unei mulţimi care a fost pe deplin de acord cu gestul său.
După înmânarea diplomei, Ion Lungu i-a urat Margaretei Clipa să mai cânte încă 30 de ani de acum înainte, lucru cerut şi de spectatori, prin reacţia lor entuziastă.
Îmbujorată de fericire şi de emoţie, Margareta Clipa a mulţumit tuturor pentru onoarea făcută şi pentru primirea călduroasă, fără a uita să îi pomenească pe cei care au ajutat-o să fie una dintre cele mai apreciate cântăreţe din Bucovina.
“Iată că, după 31 de ani de activitate, 31 de ani de cântec, sunt alături de această minunată orchestră, dirijată de Viorel Iancu, Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”, de care nu m-am despărţit niciodată. Ei mi-au fost a doua familie şi cu ei am urcat treaptă cu treaptă, ca să demonstrăm lumii întregi cine suntem noi, ca bucovineni. Eu vă mulţumesc şi să ştiţi că eu nu am să mă schimb niciodată!”, a ţinut să spună Margareta Clipa.
Astfel, în ritmuri de muzică populară şi cu festivitatea de premiere a unuia dintre cei mai talentaţi suceveni, au debutat Zilele Sucevei, care au pregătite o mulţime de alte surprize, pentru gustul fiecăruia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Margareta Clipa, premiată pentru peste 30 de ani de cântec.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 9 voturi
Margareta Clipa, premiată pentru peste 30 de ani de cântec2.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei