Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2009 - Anul XIV, nr. 139 (4125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Învăţământ

Doar trei zile pentru înscrieri la titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Au mai rămas doar trei zile în care cadrele didactice pot să se înscrie la examenul de titularizare, care va avea loc pe 15 iulie. Data limită până la care se mai pot face înscrieri la concursul de titularizare este vineri, 19 iunie, ora 15:00.
După această dată, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, inspectorul şcolar general adjunct Virginel Iordache, „nu se mai acceptă nici un dosar. Toate posturile sunt afişate la IŞJ, la centrele de examinare: Colegiul Tehnic <Petru Muşat> şi Colegiul Tehnic <Alexandru cel Bun> Suceava, dar şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar. Respectăm termenul limită pentru înscrierea dosarelor pentru o transparenţă totală şi egalitate de şanse pentru toţi concurenţii”.
Concursul de titularizare în învăţământ de anul acesta se va desfăşura la Suceava în două centre de examen, organizate la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” şi Colegiul „Al. I. Cuza”, şi la şcolile arendate lor, şi anume Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, respectiv şcolile generale Nr. 10 şi 11 din Burdujeni.
La „Petru Muşat” şi şcolile arondate vor susţine examenul profesorii de educaţie fizică, matematică, fizică, chimie, istorie, geografie, discipline tehnice şi filozofie, iar la “Al. I. Cuza”, învăţătorii, educatorii, profesorii de limba română şi cei de limbi moderne.

 

465 de dosare, deja înregistrate

Până luni, 15 iunie, la cele două centre de concurs, au fost înregistrate 465 de dosare. La Colegiul Tehnic „Petru Muşat” s-au primit 260 de dosare. 46 dintre cereri erau pentru catedra de educaţie fizică şi sport. La Colegiul Tehnic „Alexandru cel Bun” s-au înregistrat, până al începutul acestei săptămâni, 205 dosare.
Inspectoratul Şcolar Suceava a scos la concursul de titularizare de pe 15 iulie peste 350 de posturi vacante în şcolile din judeţ. Cele mai multe posturi vacante titularizabile sunt la educaţie fizică, şi anume 52 de catedre. Pentru educatoare au fost scoase la concurs 50 de catedre vacante, iar pentru învăţători, 38 de posturi.
„După finalizarea înscrierilor la concurs, în perioada 22-26 iunie, la IŞJ vor fi verificate şi avizate dosarele depuse, iar între 29 iunie-3 iulie candidaţii îşi vor valida fişa de înscriere prin semnătură. Mai concret, informaticienii, împreună cu candidaţii, vor verifica datele înscrie în fişa de înscriere, în special disciplina pentru care optează, şi vor semna că au luat la cunoştinţă”, a mai spus inspectorul Virginel Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar trei zile pentru înscrieri la titularizare.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Doar trei zile pentru înscrieri la titularizare2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei