Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2009 - Anul XIV, nr. 128 (4114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nemulţumire

Fotbaliştii de la FC Cetatea au salarii mai mari decât primarul Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Salariile fotbaliştilor suceveni vor fi mult diminuate în perioada următoare, iar contractele lor vor fi mai puţin „generoase”. Asta a anunţat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu, care vrea să restructureze echipa din temelii.
“Ne-am salvat de la retrogradare, iar acum urmează o perioadă de restructurare la echipa de fotbal. Antrenorul Ioan Radu are mână liberă în această privinţă şi trebuie să pună accent în primul rând pe jucătorii locali şi pepiniera de la juniori.
De prea multe ori au invocat probleme financiare, deşi fotbalul consumă cei mai mulţi bani, din punct de vedere al contractelor şi banilor daţi la fotbalişti.
Nu este posibil ca un fotbalist să câştige lunar mai mult decât primarul. Astăzi asta se întâmplă, sunt mulţi fotbalişti care câştigă mai mult decât primarul, deşi sunt plătiţi din bani publici”, a declarat Ion Lungu, care, conform ultimelor grile de salarizare la nivel naţional, primeşte în mână 5.800 de lei (58 de milioane de lei vechi).

 

Venituri condiţionate de performanţă

Intenţia primarului este de a schimba nu doar criteriile de salarizare a fotbaliştilor suceveni, ci şi prevederile contractuale.
“Voi avea o discuţie prietenească, deschisă cu cei de la echipa de fotbal, vom reaşeza salariile, contractele, cei care vor să rămână să rămână, cei care vor să plece, nu au decât. Nu este corect şi normal ca un fotbalist – şi nu este vorba de cei mai buni din echipă – să aibă salariul mai mare decât primarul. Contractul lor nu este condiţionat de performanţă, poate trece o lună, chiar două, fără ca ei să facă nimic, dar banii le vin. O să judecăm altfel lucrurile”, a concluzionat Lungu.
Pe de altă parte, şeful municipalităţii sucevene şi-a exprimat convingerea că antrenorul Ioan Radu va reuşi să facă o echipă profesionistă la Suceava, în cei trei ani care i s-au dat la dispoziţie pentru a reuşi acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbaliştii de la FC Cetatea au salarii mai mari decât primarul Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Fotbaliştii de la FC Cetatea au salarii mai mari decât primarul Ion Lungu3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare se mai vrea FOTBAL? trimis de
( 4 iun 2009, 11:26:10
daca ne pleaca jucatorii cei mai buni o sa avem viata grea in campionatul urmator si in seria noastra vin FARUL, GLORIA BUZAU , OTOPENIUL ,STEAUA II etc si noi in loc sa ne intarim si sa avem echipa puternica diminuam salariile si fugarim jucatorii . mai bine retrogradau decat sa se chinuie in liga 2 si oare se mai vrea fotbal la SUCEAVA ? ai promis ca daca se salveaza de la RETROGRADARE ai sa cumperi un autocar pentru echipa de fotbal d-le PRIMAR sau era o vrajeala ? eu atat iti doresc sa de-a D-ZEU ca la urmatoarele alegeri sa iesi PRIMAR cand o zbura porcul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei