Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mai 2009 - Anul XIV, nr. 124 (4110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La Iulius Mall

Ziua porţilor deschise Oriflame, inaugurată de Monica Tatoiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sute de femei din Suceava care au trecut ieri prin centrul comercial Iulius Mall au avut ocazia de a se simţi răsfăţate cu produse de îngrijire a pielii de ultimă oră, cu machiaje profesioniste, coafuri elegante şi cu arome încântătoare, în cadrul primului eveniment de acest gen organizat la Suceava - Ziua porţilor deschise Oriflame.
La fiecare din cele zece standuri amenajate în holul principal al centrului comercial, în zona de la intrare, pe lângă o mulţime de produse expuse, care puteau fi testate şi studiate, erau şi specialişti în domeniu, care ofereau vizitatorilor posibilitatea de a beneficia gratuit de serviciile lor.
Tocmai de aceea, printre cele mai solicitate standuri au fost cele de produse de machiaj şi de manichiură, cele de îngrijire a pielii, dar şi cel de coafură, unde mai multe femei nu au ezitat să se lase pe mâna coafezelor, să le realizeze o nouă frizură.
Chiar dacă este vară, standurile de produse de plajă şi cele de igienă corporală şi tratamente prin îmbăiere au fost mai puţin vizitate, fiind şi mai greu de demonstrat acolo calităţile lor.
În schimb, multe doamne, domnişoare, dar şi domni au fost atraşi de raionul de parfumuri, unde zeci de miresme pluteau în aer, ţâşnind din vaporizatoarele sticluţelor cu esenţe frumos mirositoare.
Invitatul special al evenimentului a fost Monica Tatoiu, directorul general al Oriflame, care a vorbit despre „Atitudinea femeii de afaceri în vremuri de criză”, precum şi despre scopul proiectului „Zilele porţilor deschise”, desfăşurat în 30 dintre cele mai importante oraşe ale ţării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua porţilor deschise Oriflame, inaugurată de Monica Tatoiu.
 Vizualizări articol: 3791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Ziua porţilor deschise Oriflame, inaugurată de Monica Tatoiu3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Flame, flame dar chiar oriflame? trimis de
(30 mai 2009, 21:23:36
La cate aparitii tv are doamna Tatoiu, nu pot decat sa spun: buna anal-ista, doamna, chiar si la varsta pe care o are! Ce nu inteleg eu este grija manifesta pe care o poarta Mme Tatoiu binelui Romaniei. Si atunci nu imi ramane decat sa o intreb ce ramane atunci cand trage linia la supersistemul MLM (adica multilevelmarketing, chestia aceea de prostit oamenii din usa in usa sau la dunari cvasiclandestine): cat lasa Oriflame la bugetul de stat si cat scoate Oriflame din Romania (fara sa produca nimic la noi, ci doar sa incaseze din consum)?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei