Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2009 - Anul XIV, nr. 123 (4109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Oportunităţi

Primul târg imobiliar din 2009, sub semnul crizei economice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Primul târg imobiliar organizat la Suceava anul acesta, în plină criză economico-financiară, şi-a deschis ieri porţile, în holul Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.

Această primă încercare de a dezmorţi piaţa imobiliară suceveană s-a lovit totuşi de o lipsă de reacţie din partea unor dezvoltatori imobiliari, care s-au arătat reticenţi la astfel de iniţiative.

În aceste condiţii, la Târgul Imobiliar Suceava (TIS), care este deschis în perioada 28-30 mai, pot fi consultate ofertele a patru dezvoltatori imobiliari: General Construct, prin AMW Imobiliare, Revine, Kramer Construct şi EdilBucovina, o firmă româno-italiană care dezvoltă un proiect rezidenţial în Fălticeni.

„Sunt puţin dezamăgit de faptul că mulţi constructori nu au înţeles mesajul pe care vrem să îl transmitem prin acest târg. Vrem să transmitem o informaţie reală, corectă, despre piaţa imobiliară din Suceava. Suntem puţini, dar hotărâţi şi nu doar numărul expozanţilor contează, ci calitatea lor. Invităm oamenii să vină să vadă cine construieşte, unde şi cu cât, precum şi tendinţele de pe piaţa imobiliară. Avem şi oferte de apartamente în blocuri vechi, cât şi construcţii noi”, a declarat Gabriel Naie, organizatorul evenimentului, reprezentant al agenţiei imobiliare Proactiv Business.

 

Case la cheie, cu mai puţin de 60.000 de euro  

Ofertele nu sunt deloc de neglijat, în condiţiile în care preţurile pornesc de la 40.000 de euro un apartament la cheie, de două camere, în George Enescu, ajungând la 59.500 de euro pentru un apartament cu patru camere în Obcini, sau, la acelaşi preţ, o casă cu parter şi mansardă, la cheie, cu 5 ari de teren şi toate utilităţile asigurate.

Pe lângă ofertele de vânzare de locuinţe în imobile noi şi vechi, la târg există şi un broker de credite care prezintă cele mai bune oferte de împrumuturi pentru finanţarea achiziţiei unei locuinţe, din partea a 16 bănci partenere.

„La noi în Bucovina este o vorbă, că în viaţă trebuie să faci măcar trei lucruri: să faci un copil, să sădeşti un pom ori să sapi o fântână şi să construieşti sau să cumperi o casă nouă”, a spus organizatorul primului târg imobiliar de anul acesta, care se aşteaptă ca numărul vizitatorilor să crească în următoarele zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul târg imobiliar din 2009, sub semnul crizei economice.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primul târg imobiliar din 2009, sub semnul crizei economice3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei