Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mai 2009 - Anul XIV, nr. 121 (4107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Dezbatere

„Nevoile de timp şi confort ale cetăţenilor”, moderată de vedeta TV Lucian Mândruţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Vedeta TV Lucian Mândruţă a fost prezentă ieri la Hotelul Continental Suceava, în calitate de coordonator şi moderator al seminarului – dezbatere „Nevoile de timp şi confort ale cetăţenilor”, care face parte din programul de informare şi educare financiar – bancară „Realităţile la bani mărunţi, între nevoi şi soluţii”, program demarat de BCR, în premieră pentru România.

La seminar au participat oameni de afaceri, oficialităţi locale şi jurnalişti. Lucian Mândruţă a precizat că românii au nevoie de o anumită educaţie bancară, iar BCR –ul a făcut primul pas în acest sens.

„Contextul actual financiar-bancar impune un astfel de program de educare a publicului cu privire la nevoia de timp şi convenienţă. În zilele noastre, când economia de timp a devenit un imperativ, produse precum cardurile şi canalele electronice de comunicare cu banca – Internet şi telefon – oferă reale posibilităţi de efectuare a operaţiunilor bancare de la distanţă. În acest sens, BCR vine în sprijinul celor interesaţi cu un amplu proiect, gândit ca o serie de seminarii tematice. Intenţia noastră este aceea de a-i consilia pe oamenii din diferite oraşe ale ţării, oferindu-le expertiză bancară şi răspunsuri la întrebări, cu privire la economia de timp şi dobândirea unui confort în efectuarea diverselor acţiuni”, a declarat Dan Mocanu, Director Judeţean Retail al BCR Suceava.

Prezent la eveniment, psihologul Alfred Dumitrescu a făcut publice rezultatele unui studiu realizat atât în rândul tinerilor, dar şi al pensionarilor, „Atitudini ale clienţilor români faţă de serviciile financiare (Nevoi. Aspiraţii. Ambiţii), din care reiese că dorinţa de a călători este o prioritate pentru românii de toate vârstele, urmată, apoi, de o mai bună educaţie.

Seria de evenimente „Realităţile la bani mărunţi – între nevoi şi soluţii” continuă în luna iunie şi în alte oraşe precum Constanţa, Braşov şi Arad.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Nevoile de timp şi confort ale cetăţenilor”, moderată de vedeta TV Lucian Mândruţă.
 Vizualizări articol: 1323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
„Nevoile de timp şi confort ale cetăţenilor”, moderată de vedeta TV Lucian Mândruţă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mandruta trimis de
(27 mai 2009, 14:47:37
terminati-o odata cu mandrutza asta....daca va place asa mult, luati-l acasa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei