Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 mai 2009 - Anul XIV, nr. 118 (4104)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Liceele sucevene îşi fac reclamă la Târgul Ofertelor Educaţionale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Sute de elevi suceveni s-au arătat interesaţi de oferta educaţională a liceelor încă de la deschiderea Târgului Ofertelor Educaţionale.

Toate unităţile de învăţământ liceal din municipiul Suceava şi numai două licee din judeţ îşi prezintă, zilele acestea, ofertele educaţionale pentru anul şcolar viitor. Evenimentul s-a deschis ieri la ora 10:00, la Casa de Cultură Suceava şi se va desfăşura şi pe întreg parcursul zilei de astăzi.

Muzică antrenantă, prezentări power-point, pliante sau broşuri, diplome şi trofee, toate se găseau la standurile şcolilor venite la târg în dorinţa de a-şi atrage elevii cu oferta educaţională pe care o au pentru anul viitor.

Vizitatorii, cu precădere elevi în ultimul an de gimnaziu, s-au oprit cu atenţie la fiecare stand de la târg şi s-au arătat interesaţi de fiecare ofertă ce le era prezentată.

 

165 de clase a IX-a, în anul şcolar viitor

Mai mult, vizitatorii s-au arătat foarte interesaţi de prezenţa la eveniment a unor consilieri educativi şi au profitat din plin de acest lucru. Elevii au avut posibilitatea să discute cu aceştia şi să primească informaţii despre orientarea în carieră şi despre alegerea celui mai potrivit profil, în funcţie de aptitudinile fiecăruia.

Elevii au venit la târg însoţiţi de părinţi sau în grupuri organizate, cu clasa şi însoţiţi de diriginte, iar unii dintre ei au petrecut timp îndelungat la fiecare dintre standurile liceelor.

„Vreau să văd oferta tuturor, mă interesează un profil real, dar nu m-am hotărât încă la care liceu să merg. Am adunat pliante, şi o să le studiez acasă cu atenţie, pentru că aici nu prea am cum”, a spus un elev de clasa a opta de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 4 din municipiul Suceava.

Ca el erau mulţi dintre vizitatorii la târg, iar unii dintre ei părăseau foaierul Casei de Cultură încărcaţi de pliante şi broşuri cu ofertele educaţionale ale şcolilor.

 

Azi, ultima zi a târgului

Târgul liceelor din Suceava se află la cea de-a zecea ediţie şi este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava. Cei interesaţi de eveniment au posibilitatea să viziteze târgul şi astăzi, de la orele 10:00 şi până la orele 18:00.  

La nivelul judeţului Suceava, pentru anul şcolar viitor, Ministerul Educaţiei a aprobat 165 de clase a noua. Iniţial, 72 de clase a noua primiseră aprobare pentru înfiinţare din partea ministerului, la numărul acestora adăugându-se acum alte 93 de clase de SAM, care se transformă în clase liceale, profil tehnologic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceele sucevene îşi fac reclamă la Târgul Ofertelor Educaţionale.
 Vizualizări articol: 2338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Liceele sucevene îşi fac reclamă la Târgul Ofertelor Educaţionale4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei