Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mai 2009 - Anul XIV, nr. 114 (4100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Îndemn

Cele şapte motive ale lui Donţu pentru a vota la europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Ovidiu Donţu, face un apel către suceveni să se prezinte la urne la alegerile europarlamentare din 7 iunie.

Donţu oferă şi motive, şi nu unul, ci şapte. Unul dintre motive, a spus social democratul, ar fi acela că 60% din legile care se aplică în România sunt votate de Parlamentul European. Al doilea motiv, bugetul european face să crească bugetul ţării noastre cu 50%.

„Al treilea motiv, din Parlamentul European se poate acţiona pentru deschiderea pieţei muncii pentru români. Spitale şi şcoli la standarde europene şi accesul românilor la servicii publice de calitate se pot face prin bani europeni, modernizarea satului românesc se poate face prin bani europeni, fondurile pentru creşterea eficienţei energetice a României se poate realiza prin fonduri europene, ţara noastră fiind pe ultimul loc în Europa la eficienţa energetică şi de aici problemele economice care sunt astăzi. Nu în ultimul rând, apărarea drepturilor cetăţenilor români care muncesc în străinătate se poate face prin implicarea Parlamentului European. Acestea sunt în opinia mea şapte motive pentru a merge la vot, şapte motive care ar trebui să ne aducă mai aproape valorile europene pentru români”, a spus Donţu.

El a recomandat celor din municipiul Suceava care i-au dat votul la alegerile parlamentare din toamna anului trecut, atunci când a candidat la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava-centru, să pună ştampila pe PSD pentru că, în opinia lui, doar social democraţia poate scoate ţara din criză. Donţu a obţinut la alegerile parlamentare 31% din voturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele şapte motive ale lui Donţu pentru a vota la europarlamentare.
 Vizualizări articol: 987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Cele şapte motive ale lui Donţu pentru a vota la europarlamentare1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei