Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2009 - Anul XIV, nr. 81 (4067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investiţii

Felinar de aproape 900 de euro pentru aducerea Luminii Sfinte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Lumina Sfântă de la Mormântul lui Isus Hristos din Ierusalim va fi adusă în Suceava cu un felinar special, achiziţionat de Consiliul Judeţean din Tel Aviv. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că felinarul a costat 880 de euro şi este realizat special pentru transportul focului într-un avion.

Flutur a precizat că va conduce delegaţia care va pleca la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfântă, din care vor mai face parte doi preoţi suceveni. Delegaţia va pleca în Israel vineri, 17 aprilie a.c., cu o cursă charter, urmând să se întoarcă în Suceava în cursul zilei de sâmbătă, 28 aprilie a.c., în jurul orei 20:00. Lumina Sfântă va fi adusă la biserica Sf. Înviere din centrul Sucevei, de unde va fi împărţită la toate lăcaşele de cult din judeţ.

Cheltuielile pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim, de aproximativ 20.000 de euro, vor fi suportate de cei şapte parlamentari PD-L de Suceava.

Gheorghe Flutur a precizat că manifestările cuprinse în proiectul „Paştele în Bucovina” vor debuta vineri, 10 aprilie a.c., la deschidere urmând să fie prezent ministrul turismului, Elena Udrea. După deschiderea oficială, Elena Udrea va vizita, alături de autorităţile judeţene, mănăstirile din Vatra Moldoviţei şi din Mănăstirea Humorului.

 

Biletele pentru concertul Richard Clayderman au fost puse în vânzare

Şeful administraţiei judeţene a mai arătat că instituţia pe care o conduce va oferi o excursie gratuită, la mănăstirile din judeţ, celor aproximativ 400 de participanţi la olimpiadele naţionale pe discipline tehnice, care vor avea loc în judeţul Suceava în perioada 12 – 17 aprilie 2009.

Nu în ultimul rând, Flutur a declarat că au fost puse în vânzare biletele pentru concertul pianistului Richard Clayderman, care va avea loc în data de 23 aprilie a.c., începând cu ora 19:00, pe stadionul Areni. Preţul unui bilet este de 40 de lei, Gheorghe Flutur anunţând că deja există solicitări de bilete din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ şi Botoşani.

Proiectul „Paştele în Bucovina” se va desfăşura în perioada 10 – 23 aprilie 2009 şi cuprinde cinci evenimente distincte, respectiv „Drumul ouălor încondeiate”, „Spovedeşte-te în Bucovina!”, „Veniţi de luaţi lumină în Bucovina”, „Săptămâna luminată în Bucovina” şi „Plantează copacul tău în Bucovina”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Felinar de aproape 900 de euro pentru aducerea Luminii Sfinte.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Felinar de aproape 900 de euro pentru aducerea Luminii Sfinte3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E deja prea mult trimis de
( 8 apr 2009, 11:24:38
si ce e prea mult strica.Gasesc aceasta promovare ca fiind agresiva si nelalocul ei.

D-le flutur, nu asa atrageti turistii.Ce faceti acum e sa acoperiti starea jalnica a drumurilor si calitatea proasta(si scumpa) a serviciilor cu tot felul de denumiri pompoase si hilare.Ocupati-va mai bine de problemele de fond din regiune si restul va veni de la sine.Nu mai bateti campii ca va faceti de ras.
2.   FELINAR DE CAMPING trimis de
( 8 apr 2009, 21:16:43
FRATILOR ASA UN FELINAR COSTA PANA IN 30 DE EUR

NU CUMVA SE FACE RISIPA DE BANUL PUBLIC

AM SA MAINTERESEZ CAT DUREAZA O BUTELIE DE GENUL ALA S-AR PUTEA SA MASLUIASCA LUMINA

PS. IN SUCEAVA ESTE FOARTE MULTA LUME CARE DETINE LUMANARI APRINSE LA MORMANTUL SFANT IN ZIUA DE INVIERE LUAND FOC DE LA O LUMANARE DE AIA CRED CA E DE ACEEASI VALOARE FARA A SPECULA SARBATOAREA PASTELUI PT ANUMITE PROPAGANDE SI A CHELTUI SUME ENORME DE BANI CARE AR PUTEA FI FOLOSITI IN ALTE SCOPURI BENEFICE

UN PASTI FERICIT LA TOATA LUMEA !
2.1  RE: FELINAR DE CAMPING trimis de
( 9 apr 2009, 21:48:52
ESTI IN EROARE TOTALA FRATZICA.

NU SE FACE RISIPA DIN BANUL PUBLIC, CI DIN BANU' PARLAMENTARILOR PD-L.

"Cheltuielile pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim, de aproximativ 20.000 de euro, vor fi suportate de cei sapte parlamentari PD-L de Suceava."

RECOMAND CITIREA ARTICOLULUI SI APOI COMENTAREA ACESTUIA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei