Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2009 - Anul XIV, nr. 71 (4057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Amuzament

Şampania „marca Donţu”, servită în Consiliul Local Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aleşii locali suceveni au avut parte de o şedinţă de Consiliu Local puţin mai deosebită decât altele, în pauza dintre discuţii fiind invitaţi să servească câte un pahar de şampanie „marca Donţu”. Mai exact, aceştia au fost serviţi de către colegul lor, Ovidiu Donţu, cu şampanie dintr-o sticlă uriaşă, de trei litri, pe eticheta căreia era imprimat chipul său, dar şi numele, alături de informaţii precum anul de recoltare a strugurilor folosiţi la fabricarea şampaniei.

În glumă, Ovidiu Donţu a spus că îşi serbează ziua lansând propria marcă de şampanie, „şampania Donţu”, care a fost apreciată de colegi ca fiind foarte gustoasă, mai ales alături de pişcoturile cu care a fost servită.

Mai în glumă, mai în serios, primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a făcut lui Donţu “cadou” un miliard de lei vechi, bani care au fost aprobaţi în plus la finanţarea unor lucrări de întreţinere a secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Mai exact, Ovidiu Donţu a propus alocarea unei sume de două miliarde de lei, în plus pe lângă cele cinci miliarde lei vechi prinse în buget pentru lucrări de reparaţii la Spitalul Judeţean.

Ion Lungu i-a răspuns, că, în actualele condiţii de criză, ar fi fost de acord doar cu o suplimentare de un miliard lei vechi, dar, ţinând cont de destinaţia banilor şi mai ales de faptul că cel care a venit cu acel amendament îşi serba atunci ziua de naştere, e de acord cu suplimentarea de două miliarde lei vechi.

“Vă fac un cadou de un miliard de lei vechi”, a glumit Lungu, la care Virginel Iordache a venit cu o altă replică amuzantă, care a stârnit râsetele colegilor săi: “Atunci vreau şi eu să mutăm şedinţa în aprilie, să fie de ziua mea!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şampania „marca Donţu”, servită în Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Şampania „marca Donţu”, servită în Consiliul Local Suceava1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce-am mai ras! trimis de
(27 mar 2009, 14:24:12
M-au spart...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei