Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 mar 2009 - Anul XIV, nr. 61 (4047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Depăşire fatală

Un mort, o tânără rănită grav şi două maşini făcute zob, la ieşirea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un tânăr a murit, iar o tânără a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui groaznic accident rutier, petrecut în urmă cu două zile, pe Drumul European E 85, la ieşirea din municipiul Suceava înspre oraşul Siret.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20:14, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a dat alarma, după ce o persoană a anunţat prin 112 producerea unui teribil accident rutier, soldat cu mai multe victime încarcerate.

La faţa locului au fost trimise imediat un echipaj de descarcerare şi unul SMURD, echipele de salvatori găsind două maşini, un Audi A4 şi un Renault Clio Symbol, transformate într-un morman de fiare contorsionate.

În autoturismul Audi A4 se afla o singură persoană, un tânăr în vârstă de 20 de ani, încarcerată.

Deşi echipele de descarcerare au intervenit imediat, iar medicii SMURD au ajuns la victimă, pentru tânărul respectiv, Vasile Macoveiciuc, din comuna Dărmăneşti, nu s-a mai putut face nimic.

În celălalt autoturism se aflau două persoane, un medic din municipiul Rădăuţi, Alin Biesiadovschi, în vârstă de 36 ani, şi soţia sa, Roxana, în vârstă de 30 de ani.

Dacă medicul, care se afla la volan, a scăpat fără leziuni grave, soţia acestuia a fost transportată la spital în stare gravă.

După ce victimele au fost preluate de ambulanţe, echipele de salvatori au balizat zona, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de carburant.

Impactul dintre cele două maşini a fost nimicitor, bucăţi din autoturisme fiind împrăştiate pe o distanţă de câteva sute de metri.

Traficul rutier pe ambele benzi a fost blocat vreme de câteva zeci de minute, formându-se coloane de câţiva kilometri de maşini.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, vina pentru producerea accidentului ar aparţine tânărului de la volanul autoturismului Audi A4, Vasile Macoveiciuc, care s-a angajat în depăşirea neregulamentară a două maşini şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Renault condus de medicul rădăuţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort, o tânără rănită grav şi două maşini făcute zob, la ieşirea din Suceava.
 Vizualizări articol: 2311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 16 voturi
Un mort, o tânără rănită grav şi două maşini făcute zob, la ieşirea din Suceava3.9516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Offf... trimis de
(16 mar 2009, 12:39:06
Ce ne mai sperie soferii inconstienta si teribilisti! Niste radare fixe cand puneti si la intrarile in oras, dl. primar?
2.   Pt Deuta trimis de
(16 mar 2009, 13:23:02
Nu ma Deuta, unii carcotasi cred ca aceste camere sunt pentru imbogatirea unora si saracirea altora...esti prima care cere camere...inseamna ca sunt unii care intrleg rostul lor cu adevarat.Pana nu se va ajunge sa conduci cu frica camerelor nu ne responsabilizam in trafic, abia atunci or sa realizeze multi cat de bune sunt camerele. Acei carcotasi care vad altceva in camere nu au pierdut pe nimeni drag intr-un accident provocat de altul care isi permite sa conduca dupa regulile lui.hai ca m-am enervat.PEACE
3.   Da, sa fie radare, dar sa fim atentionati ... trimis de
(16 mar 2009, 14:21:56
M-am regasit Zaraza in aluzia ,, cu imbogatirea unora si saracirea altora''...

DA, daca n-ai inteles, asa este, imbogatirea unora pe bani nemunciti, luati doar din amenzi...

Am vrut sa scot in evidenta, ca aceste camere sunt ascunse, nu-s semnalizete din timp, pentru a avea rolul de prevenire...In strainatate esti atentionat prin diverse modalitati, f. des prin inscrisuri pe pavaj si pe panouri la distante cit mai apropiate. La intrarea in localtati totul etste de o claritate, ca doar cretin sa fii, nu intelegi ce ai de facut ( a se intelege de respectat)!
3.1  RE: Da, sa fie radare, dar sa fim atentionati ... trimis de
(16 mar 2009, 16:21:52
Scuza-ma dar trebuie sa-ti fac o paralela la ce zici tu cu imbogatirea unora pe bani nemunciti,luati doar din amenzi cu uciderea unor nevinovati din vina unor inconstienti pentru ca nu exista cineva sa-i opreasca.Uite, iti repet ca sa intelegi, aceste camere cu siguranta nu sunt puse pentru imbogatirea unora ca dovada ca primaria ia doar 35% din amenzi,ci doar se urmareste diminuarea accidentelor prin responsabilizarea soferilor. Si din cate am citit in articolele anterioare despre aceste camere s-a spus destul de clar ca aceste camere sunt din timp anuntate prin panouri,iar daca cineva nu le vede merita sa ia cu prisosinta aceste amenzi,pana invata sa fie atent la volan,nu sa danseze ca tarzan la volan sau aratand prietenilor ce smecher e la volan.Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor,stiu si eu cum sunt semnalizate aceste camere in vest,dar hai sa lasam lucrurile sa mearga pe un fagas normal,intai sa-i linistim pe vitezomani,sa nu mai moara oameni nevinovati.PEACE daca ai inteles
3.2  RE: Da, sa fie radare, dar sa fim atentionati ... trimis de
(16 mar 2009, 19:50:11
ZARAZA , iar esti paralel sau paralela , radarulfix iti trimitea casa o sesizare dupa 3 luni iar in termen de 6 lui primesti amenda ... cum rezolvi probela de maxim 30minute.???? Vezi ce esti ZARZAVAT .
4.   Camre de supraveghere trimis de
(16 mar 2009, 15:14:26
Subscriu si eu la ideea instalarii de camere fixe pe portiunile de drum periculoase.....mai ales pe DN 17, intre Suceava - G Humorului - Campulung Mold. - Vatra Dornei - Poiana Stampei, unde s-au inmultit accidentele rutiere, de cand a fost reabilitata cea mai mare parte din acest drum. Inainte cand era drumul prost, se mergea tare greu si soferii erau nemultumiti, acuma, cand drumul e bun, se calca prea des si prea tare pedala de acceleratie
5.   E85 trimis de
(16 mar 2009, 17:45:57
Soseaua asta e faimoasa pentru accidente! De-a lungul anilor mii si mii de accidente au avut loc pe aceasta sosea. Cred ca daca stai sa numeri numai crucile ce sunt amplasate pe de-o parte si alta a soselei iti poti imagina ce-a fost pe acolo. Pentru cei care vor sa se instaleze radare fixe...da sunt intru totul de acord cu ele...dar...eu zic ca ar trebui construit si o noua magistrala Suceava-Siret...pentru a fluidiza un pic traficul...Sincere condoleante familiei indurerate de moartea baiatului! Am avut ocazia sa il cunosc personal pe acest baiat. Culmea e ca AudiA4 care il conducea era imprumutat.sad
5.1  RE: E85 trimis de
(16 mar 2009, 19:54:19
Ati luat-o razana . Radarele fixe au alt rou (acela de inbogati niste prosti) [am primit amenda la ciolpani ilfov , si nici macar poza masini nu a trimis-o,nici macar nu poti constata, si toate astea in termen de 6 luni] Bai proasto cum sanctionezi un tembel care circula cu 210 km/h dupa 6 luni ????????????????
6.   Pt OFTICOSUL trimis de
(16 mar 2009, 22:15:07
dupa ce-am citit comentariul tau mi-am dat seama de ce esti un OFTICOS. 1.daca ti-ai luat amenda se subintelege de ce. 2. daca ai primit amenda acasa ai tot dreptul sa o contesti, cand faci asta primul lucru care ai sa-l primesti acasa este poza,iar daca te tii de glume este posibil, in unele locuri, sa te si fi filmat si o sa ai parte si de actiune.

3. incearca daca tot postezi pareri sa te abtii de la a jigni.

4.Next time please try and show a little respect to your community.thx
7.   In 2109 trimis de
(17 mar 2009, 16:27:30
peste 100 de ani o sa avem autostrazi si noi ca afara si poate o sa aiba loc vitezomanii de antrenamente.

problema cea mai mare e la depasiri.

daca drumurile cu o singura banda pe sens or sa devina istorie o sa devina istorie si accidentele astea din cauza depasirilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei