Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2009 - Anul XIV, nr. 56 (4042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Magia modei

Bărbaţi cu unelte şi super-femei, marca Cătălin Botezatu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Ziua Femeii a fost marcată printr-o serie de evenimente de excepţie la Iulius Mall Suceava, unde femeile au fost răsfăţate atât cu o prezentare de modă a mai multor magazine din Suceava, cât şi cu două colecţii impresionante, semnate Cătălin Botezatu.

Prezentarea de modă a fost deschisă cu o serie de ţinute de zi, dar şi de ocazie, ale magazinelor Xsara, Fitze, BSB şi Steilman, care pot fi achiziţionate direct din Iulius Mall.

O colecţie apreciată atât de bărbaţi, cât şi de femei a fost cea de lenjerie intimă, a magazinului Jolidon, prezentată de manechinele Fargo Talent Agency.

De la ţinutele sumare, fetele au revenit pe scenă cu costume elegante, de femeie de afaceri, sau cu rochii albe, de vară, din colecţia magazinului Nichi, în vreme ce pentru bărbaţi au fost prezentate seturi de pijamale care ofereau din plin senzaţia de lejeritate.

În scurt timp manechinele instruite de Cristian Câtea s-au întors pe scenă tot în lenjerie intimă, dar de data asta de la magazinul Insense, fiecare din piesele colecţiei fiind prezentată cu o poveste proprie, fie că era cea a adolescentei inocente, gen Scufiţa Roşie, sau a tinerei copilăroase. Altele au luat imediat atitudinea de vampă, care învârte bărbaţii pe degete, motiv pentru care manechinul îmbrăcat în boxeri mulaţi şi cu cravată asortată la gât o urma cuminte ca un căţeluş, tras de cravată ca de lesă.

 

Colecţia „Tools”, desprinsă din fanteziile ascunse ale femeilor

Mult-aşteptata prezentare de modă semnată Cătălin Botezatu a debutat în forţă, atât la propriu cât şi la figurat, pentru că pe scenă au început să defileze o mulţime de bărbaţi bine–făcuţi, cu muşchii conturaţi după multe ore petrecute la sala de forţă, îmbrăcaţi cu boxeri ori cu chiloţi bărbăteşti, uneori cu tricouri mulate şi de multe ori fără acest accesoriu, dar întotdeauna dotaţi cu unelte de lucru, truse de scule sau chiar cu măşti de protecţie pentru vopsitorie.

Fascinantă şi amuzantă, colecţia „Tools” a pus accentul pe fanteziile cu instalatori, mecanici, muncitori în construcţii, grădinari, tăietori de lemne sau chiar cu agenţi de deparazitare, cu măşti de protecţie pe faţă şi înarmaţi cu tija prin care răspândesc lichidul mortal pentru insecte, amintind dar şi parodiind situaţii din filmele pentru adulţi, sau reclame neconvenţionale, precum cele din seria „Ştiai că soţia ta are fantezii cu un instalator/grădinar/vopsitor”, care au şi fost interzise pe străzile Sucevei, anul trecut.

Trecând peste zâmbetele cu subînţeles stârnite spectatorilor, creaţiile lui Botezatu au impresionat prin culorile folosite, combinaţiile de modele şi mai ales prin felul în care reuşeau să evidenţieze masculinitatea bărbaţilor care le purtau.

 

Lux şi opulenţă – Famous Rich

A doua colecţie a celebrului designer Cătălin Botezatu face parte din creaţiile sale Haute Couture, care îmbină elemente din natură cu ţinute menite să impresioneze.

Îmbrăcate de imaginaţia lui Botezatu, femeile iau adeseori forma animalelor a căror blană le acoperă, par creaturi desprinse din basme, sunt strălucitoare, uimitoare, îţi taie respiraţia şi îţi fură ochii.

Se evaporă fluturând în urmă voaluri diafane sau penajul care doar se clatină, ca o părere, sub adierea paşilor lor, răspândesc în jur un parfum de poveste nescrisă, calcă precum o regină sau alunecă prin faţa ochilor ca într-un desen animat.

Doar ropotele de aplauze care au izbucnit ca o furtună au îndrăznit să spargă tăcerea care s-a lăsat în sală, când toţi priveau cu respiraţia tăiată minunatele creaţii ale colecţiei Famous Rich, prezentată în premieră la Suceava, după reprezentaţiile de la Bucureşti şi Iaşi.

 

Ard în flăcări ... la Suceava

Seara dedicată Zilei Femeii la Iulius Mall Suceava s-a încheiat cu un spectacol incitant al Annei Lesko.

Frumoasa cântăreaţă, devenită cunoscută şi datorită nurilor ei, bine expuşi în concerte şi prin revistele mondene, a apărut chiar prea îmbrăcată, într-o rochie largă, rusească, cu multe volănaşe şi fundiţe.

La prima piesă însă, „Ard în flăcări”, atât ea, cât şi dansatoarele ei au renunţat la haina rusească, sub care se ascundeau fustiţe scurte şi corsete decoltate.

Dacă ea a cântat despre cele “1001 dorinţe” ale ei, le-a tăiat repede avântul celor care s-ar fi oferit să i le îndeplinească, transmiţându-le “Nu mai am timp”.

În schimb a găsit timp să îi „chinuiască” pe doi dintre spectatorii ei, unul fiind realizatorul TV Bogdan Ghiorghiu, iar celălalt un tânăr cunoscut mai mult după porecla sa – Artistu, pe care i-a urcat pe scenă şi pe care i-a pus în situaţii dificile, adică să cânte şi să-i fie parteneri de scenă, încercând să-i intimideze cu vorbe suflate la ureche, atingeri incitante şi cu decolteul ei generos, ajutată fiind şi de simpaticele sale dansatoare, o blondă şi o brunetă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţi cu unelte şi super-femei, marca Cătălin Botezatu.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Bărbaţi cu unelte şi super-femei, marca Cătălin Botezatu3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei