Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe ritmuri RNB şi hip-hop

Connect-R a pus sucevencele pe jar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
“Poate să iasă foc şi soarele să ardă/ Dragostea nu poate să dispară/Da Da/E acolo undeva” – versurile melodiei “Nu-ţi pierde dragostea”, interpretată de Connect-R, au aprins imaginaţia a sute de tinere spectatoare, care şi-au exprimat aprecierea pentru tânărul artist şi dansatorii săi cu ţipete prelungi, care aproape că acopereau puternicele boxe din Iulius Mall.

Concertul - cadou oferit sucevencelor în avanpremieră de către Iulius Mall, sâmbătă seara, cu doar o zi înainte de 8 Martie, a stârnit o avalanşă de manifestări, în special din partea tinerelor reprezentante ale sexului frumos. Acestea şi-au manifestat zgomotos încântarea, în special la scenele de dans, la mişcările studiate ale cântăreţului şi dansatorilor săi.

Dacă unele alegeau să se ridice pe vârfuri, cu braţele întinse spre scenă, ca pentru a ajunge cât mai aproape de ei, lansând chiote puternice, ce răsunau în tot mall-ul, altele nu-şi dezlipeau ochii de la scenă, în vreme ce trupul li se unduia pe ritmuri RNB, pop şi hip-hop. Din când în când, încălzite de dans, aglomeraţie şi de spectacolul de pe scenă, se opreau pentru a-şi face vânt cu ambele mâini, răcorindu-se.

 

De la „Fata de la ţară” la „No woman no cry”

În tot acest timp, tânărul solist, al cărui nume real este Ştefan Mihalache, a interpretat live cele mai cunoscute piese ale sale, precum “”Sunshine”, “Dangerous” (cântată cu Smiley), dar şi amuzanta „Fata de la ţară”, care a avut un succes neaşteptat în rândul fetelor prezente la concert. Interpretul a abordat şi o serie de melodii internaţionale, precum celebra piesă a lui Bob Marley – „No woman no cry”.

Trupa sa de dansatori s-a remarcat nu doar prin mişcările foarte bine sincronizate şi prin acrobaţiile făcute cu o îndemânare de invidiat, ci şi prin simţul umorului, în scene precum “bicicleta umană”, unde au întruchipat o bicicletă din trupurile lor, în vreme ce unul din ei pedala de zor.

“Poate să iasă foc şi soarele să ardă/ Dragostea nu poate să dispară/Da Da/E acolo undeva/

Poate să cadă luna, să se înece în mare/ Viaţa să aibă o singură culoare/Da Da/Nu-ţi pierde dragostea” – melodia a răsunat din nou, la finalul concertului, prestaţia lui Connect-R şi a dansatorilor săi fiind răsplătită cu o mulţime de urale şi aplauze din partea publicului numeros, predominant feminin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Connect-R a pus sucevencele pe jar.
 Vizualizări articol: 8041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Connect-R a pus sucevencele pe jar5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla bla trimis de
( 9 mar 2009, 16:08:50
ritmuri de ...RNB??? hahahaha

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei