Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2009 - Anul XIV, nr. 50 (4036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Mărţişor muzical

Elena Gheorghe a încins atmosfera pe ritmuri latine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
De 1 Martie, la Suceava, primăvara a venit pe ritmuri latine, amintind de meleaguri însorite, veselie şi femei frumoase. Dacă în realitate soarele a fost doar „cu dinţi”, veselia şi femeile frumoase nu au lipsit de la Iulius Mall Suceava, unde Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision, a susţinut un concert care a încins atmosfera.

 

“Soarele meu” şi „Ochii tăi căprui”, cele mai apreciate melodii

Tânăra solistă, una din cele mai dorite femei din România, conform topurilor realizate recent, şi-a făcut apariţia pe ritmurile vesele ale melodiei “Soarele meu”.

După ce a destins atmosfera cu bine-cunoscuta ei melodie, Elena Gheorghe a abordat şi alte cântece cu ritmuri latine din repertoriul ei, şi astfel, ajutată de cele două dansatoare care o încadrau pe scenă, o blondă şi o brunetă, solista a transmis ritmurile dansului şi spectatorilor săi, care, deşi abia mai încăpeau unul lângă altul, tot reuşeau să mai schiţeze un dans.

O sală întreagă, tineri şi bătrâni laolaltă, a cântat cu ea “De ochii tăi căprui mi-e dor ca de-o zi de primăvară”, mulţi dintre ei trăind din plin melodia ce le amintea de o iubire mai mult sau mai puţin împărtăşită, dar şi de speranţa de a trăi sentimentul iubirii, în special în rândul celor mai tineri dintre spectatori.

Pentru a fi mai aproape de publicul său, Elena Gheorghe a coborât de pe scenă şi a făcut un tur al sălii, cântând împreună cu spectatorii, cărora le întindea microfonul, pentru a fi auziţi mai bine.

 

Secretul celor trei costume schimbate pe scenă

La revenirea pe scenă, tânăra solistă, care a împlinit de curând 24 de ani, a surprins publicul apărând în altă ţinută decât cea avută până atunci, o rochiţă cu “petale” albe şi negre. Trecerea la noua ei ţinută, un costumaş bleumarin, strâns pe corp, nu a durat mai mult de câteva secunde, cât i-a luat să urce treptele scenei şi să treacă printre instrumentişti.

Îmbrăcată astfel, Elena Gheorghe şi-a continua concertul cu melodia „Vocea ta” şi apoi cu o cunoscută şi energică melodie a lui David Bisbal, “Ave Maria”.

În timpul în care dansatoarele ei au atras atenţia publicului printr-o demonstraţie a celor mai energice şi captivante mişcări ale lor, Elena Gheorghe a făcut un nou truc de „magie”, şi fără a părăsi scena vreun moment, a apărut îmbrăcată în cu totul alt costum de scenă, o rochiţă argintie, strălucitoare.

Aşa a dat startul distracţiei pe ritmurile melodiei cu care va reprezenta România la Eurovision, în Moscova -  “Balkan girls”. După ce a demonstrat cum ştiu să se distreze fetele din Balcani, interpreta a abordat o altă melodie care a făcut-o cunoscută, „Te ador”, cu care a şi încheiat concertul, oferindu-le sucevenilor o distracţie pe cinste.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Gheorghe a încins atmosfera pe ritmuri latine.
 Vizualizări articol: 3925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Elena Gheorghe a încins atmosfera pe ritmuri latine3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei