Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mar 2009 - Anul XIV, nr. 50 (4036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cu dedicaţie

“Cel mai dulce mărţişor”, oferit de Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Mărţişoare de ciocolată, delicatese culinare, torturi delicioase, fructe în ciocolată şi tarte ispititoare, acestea au fost doar câteva dintre surprizele pregătite de Shopping City Suceava pentru vizitatorii săi, duminică, de 1 Martie.

Chiar de la intrare, trecătorilor le “făcea cu ochiul” o fascinantă fântână cu ciocolată, în vreme ce câte o fată te îmbia să guşti delicatesele ieşite dintre valurile cremoase, adică boabe imense de struguri, smochine şi alte fructe, învelite într-un strat gros de ciocolată.

La nici doi paşi distanţă, alte mărţişoare dulci ţi se ofereau, pe tăvile pline cu tot felul de prăjituri şi ciocolată de casă, ori pe platourile unde torturi cu fructe aşteptau să fie gustate.

Organizatorii evenimentului nu s-au limitat doar la aceste surprize, ci pentru ca mărţişoarele să fie şi mai dulci, au invitat publicul să le orneze cu mâna lor.

Concursul de ornat torturi a dat startul unui dezmăţ culinar, în care fiecare concurent a ornat tortul cum a ştiut el mai bine, dar s-a şi înfruptat din plin din delicioasele straturi, cu multă frişcă şi cremă de fructe.

Nici ziariştii nu au fost iertaţi de acest “supliciu”, fiind puşi să concureze între ei, în echipe în care au fost strecuraţi şi copii, care trebuiau să participe din plin la ornarea tortului.

Cea mai mare pedeapsă (sau răsplată), a fost cea de a termina cât mai rapid torturile rezultate, dar cu ajutorul publicului, mai ales al copiilor, misiunea a fost încheiată cu succes.

În vreme ce prezentatorul evenimentului, Cornel Grosar, găsea noi şi noi concurenţi, răsplătiţi regeşte cu torturi şi tarte, tineri şi tinere, cu braţele încărcate de frumoase lalele, au împărţit cu dărnicie florile, doamnelor şi domnişoarelor.

 

Surprize şi mai dulci, pe 8 Martie

Evenimentele de pe 1 Martie au fost practic o avanpremieră a celor care vor urma pe 8 Martie, când, de la ora 14.00, pe lângă deliciile culinare enumerate mai sus, la Shopping City Suceava vor fi date şi o mulţime de premii pentru doamne şi domnişoare – parfumuri, bijuterii, accesorii şi produse cosmetice.

Tot pentru ele, dar de la ora 16.00, a fost pregătit şi un super concert Alex, care le va cânta „Doar ea” şi “Yamasha”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Cel mai dulce mărţişor”, oferit de Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
“Cel mai dulce mărţişor”, oferit de Shopping City Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei