Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 feb 2009 - Anul XIV, nr. 37 (4023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Premieră

De Ziua Îndrăgostiţilor - „Oficial îmi merge bine!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un zâmbet de Ziua Îndrăgostiţilor. Smiley, solistul trupei Simplu, a fost cadoul oferit de Iulius Mall Suceava de Valentine’s Day, iar prezenţa sa a făcut ca sute de oameni să cânte în cor melodii bine cunoscute, care ne răsună adesea la radio sau la televizor.

Îmbrăcat simplu, fără fiţe, dar cu nelipsita bască, de ştrengar simpatic, Smiley a apărut pe scenă în acordurile melodiei – generic a serialului „Cu un pas înainte”, smulgând ţipete de admiraţie şi simpatie din partea mulţimii de tinere venite special să îl vadă.

Pe lângă membrii trupei sale, care îl acompaniau instrumental, Smiley a avut parte de un ajutor de apreciat din partea publicului, care îi ştia toate melodiile, cântând odată cu el, într-un cor imens, care făcea să răsune sălile Iulius Mall.

Fără îndoială, cel mai mare succes l-au avut melodiile sale de dragoste, care au făcut ca mai bine de jumătate de sală să îşi fluture mâinile în aer, în ritmul muzicii, în timp ce cealaltă jumătate era ocupată să îşi petreacă braţele în jurul iubitei sau iubitului, pentru a dansa împreună şi a se simţi aproape.

 

„Am bani de dat” 

„Multi spun că sunt perfect/Dar am nevoie de tine căci altfel sunt defect... Multi spun că sunt genial/ Dar fără tine sunt doar un... un tip banal” - versurile melodiei „Preocupat cu gura ta” au fost cântate la unison de întreaga sală, la fel ca şi cealaltă melodie a sa, care a răsunat în casele tuturor românilor, cel puţin o dată - „Oficial îmi merge bine”, între timp folosită şi ca ton de apel dar şi de aşteptare, la telefoanele mobile.

Concertul a durat o oră, dar publicul a fost cucerit chiar din prima secundă, mai ales că aceasta a fost primul concert Smiley la Suceava.

De un real succes s-a bucurat şi ultima melodie a lui Smiley, interpretată împreună cu Don Baxter şi Marius Moga - „Am bani de dat”, cunoscută ca şi „No tengo dinero”, o melodie inspirată de criza financiară şi de lipsa de bani continuă a românilor.

După concert, Smiley a fost pur şi simplu asaltat de zeci de fani, în special de fete, dornice să primească un autograf de la el, să apară împreună într-o poză ori măcar să  primească un zâmbet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De Ziua Îndrăgostiţilor - „Oficial îmi merge bine!”.
 Vizualizări articol: 3270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
De Ziua Îndrăgostiţilor - „Oficial îmi merge bine!”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei