Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2009 - Anul XIV, nr. 14 (4000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Pe Calea Unirii

A scăpat cu viaţă după ce şi-a făcut maşina zob de un stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un tânăr în vârstă de 21 de ani a trecut pe lângă moarte după ce s-a izbit violent cu maşina într-un stâlp electric de pe strada Calea Unirii, puţin mai la vale de centrul Sucevei. Deşi autoturismul a fost aproape rupt în două, şoferul a scăpat cu răni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol. Marele său noroc a fost că avea o maşină puternică, dar mai ales că autoturismul avea volanul pe partea dreaptă, impactul cu stâlpul fiind pe partea opusă.

 

Maşina s-a „încolăcit” în jurul stâlpului

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 22.15. Şoferul, Cătălin Senciuc, în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în comuna Bosanci, se deplasa la volanul unui autoturism Mercedes spre cartierul Burdujeni. Agenţii Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban, cei care au efectuat cercetări la faţa locului, au stabilit că din cauza vitezei excesive cu care circula, tânărul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, într-o zonă foarte periculoasă, aflată  în apropiere de locul în care se poate face la stânga, spre strada Cernăuţi.

Mai întâi maşina a intrat pe sensul opus de mers, moment în care şoferul a tras puternic de volan spre dreapta, pentru a reveni pe sensul său de mers. Mercedesul a revenit pe banda iniţială de deplasare, după care a ieşit în afara drumului. Aici, tânărul şofer a încercat să revină pe carosabil, lovindu-se însă violent într-un stâlp. Practic maşina s-a „încolăcit” în jurul acestuia, partea din stânga fiind făcută zob.

Tânărul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scos din interior de echipajul de Descarcerare venit la faţa locului.

 

Leziuni uşoare în zona capului

Cătălin Senciuc a fost transportat imediat la Spital Judeţean Suceava. După investigaţii amănunţite medicii l-au diagnosticat cu un traumastism cranio-facial, o plagă contuză la piramida nazală, un traumatism toracic şi un hematon la buză, toată leziuni uşoare, care nu îi pun viaţa în pericol.

„Pacientul a fost internat în secţia Chirurgie, pentru contuzia toracică pe care o are, dar mai mult pentru a fi ţinut sub supraveghere. În cazul în care nu apar complicaţii va fi externat în cel mult 24 de ore”, declara ieri dimineaţă medicul Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Martorii accidentului au povestit că şoferul venea la vale cu viteză excesivă, astfel explicându-se cum de a izbit atât de violent stâlpul, după ce a rulat zeci de metri încercând să se oprească.  

Din cauza stării de sănătate el nu a putut fi verificat pe loc cu alcooltestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice în urma cărora i se va stabili alcoolemia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A scăpat cu viaţă după ce şi-a făcut maşina zob de un stâlp .
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
A scăpat cu viaţă după ce şi-a făcut maşina zob de un stâlp2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa trimis de
(20 ian 2009, 13:17:44
sa ii ia carnetul, sa il dea pe razatoare si sa i-l bage in fundul ala de usturoiat prost si teribilist...si filmuletul sa fie pus pe youtube sa vada si alti dobitoci ca el o masina buna nu compenseaza un sofer de tot rahatul
2.   Doar atat? trimis de
(20 ian 2009, 15:15:21
Bine ca a intrat in stalp si NU intr-un sofer nevinovat.

Sa-mi spuna si mie cineva de ce e considerata periculoasa zona aia de catre reporteri. A, e periculoasa daca esti un berbec si bagi 100 la ora pe acolo? Cu o masina "puternica"? Asta e altceva.
3.   Zona periculoasa pentru teribilisti trimis de
(20 ian 2009, 16:29:18
Daca ai masina tare si minte putina atunci zona aia e intradevar periculoasa.

Problema e ca multi oameni au o masina mai ieftina deci mai putin sigura si circula regulamentar (se gandesc ca viata lor e pretioasa) si cativa inconstienti de bani gata cu masini puternice care sunt in siguranta in masinile lor si se gandesc ca oricum in caz de accident il aranjeaza ei ca doar au bani. cativa bani la politie si un avocat bun si poti sa omori si un om.

un banc cam real in romania:

in urma unui accident politaiul i se adreseaza soferului

- este al treilea pieton pe care il calcati pe trecere in aceasta luna!

Soferul:

- si cate puncte iau pentru fiecare. sa stiu cati pot sa mai calc in urmatoarele 6 luni.
4.   Mercedes la 21 de ani trimis de
(20 ian 2009, 16:34:32
Aceasta marca de masina nu-i pentru prostani care inca au muci la nas si cas la gura.Noroc ca pe acolo nu era un nevinovat in jurul caruia sa se incolaceasca vitelul ala din Bosanci.Era o nenorocire.Daca nu-si repara Mercedesul ii recomand sa-i ia taicasu o caruta cu care sa mearga cu 2o km/ora si sa fie trasa de un bou mai destept.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei