Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 ian 2009 - Anul XIV, nr. 3 (3989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Unde ieşim?

PUBLICITATE: Sport Pub Penalty, un local unic în Suceava

Click aici pentru VIDEO
Pe lista localurilor din municipiul Suceava pe care le frecventezi cu prietenii îţi recomandăm să mai treci un nume: Sport Pub Penalty.

Aflat în incinta Iulius Mall Suceava, la etajul I, lângă magazinul Adidas, pub-ul, aşa cum arată şi numele, este locul ideal de întâlnire al microbiştilor suceveni şi nu numai.

 

„Nu e un local de fiţe”

Încă de la intrare îţi dai seama că te afli într-un loc unic în Suceava, pereţii pub-ului fiind „tapetaţi” cu tricouri originale, postere cu sportivi renumiţi şi ipostaze din diverse competiţii sportive, existând chiar şi un „colţ retro” cu fotografii alb-negru, bineînţeles, din acelaşi domeniu.

Peste tot în pub sunt amplasate plasme pe care poţi viziona meciuri de fotbal, de rugbi, de handbal, întreceri de Formula 1 etc..

Şi totuşi, Sport Pub Penlaty nu este un loc exclusivist, destinat numai microbiştilor, aşa cum s-ar crede.

Pentru că în acest local se poate şi mânca, meniul variat fiind pregătit de unul dintre cei mai buni bucătari din oraş, pub-ul poate fi locul perfect pentru cei care vor să servească masa în oraş, pentru cei care vor să mănânce o pizza pe vatră, după cumpărăturile prin mall, şi, de ce nu, pentru oamenii de afaceri care caută un loc în care să servească masa.

Practic –aşa cum au gândit şi cei care au dat viaţă acestui pub – nu ar trebui să mire pe nimeni dacă la o masă este un grup de microbişti care urmăreşte un meci de fotbal, iar la o altă masă un om de afaceri care bea o cafea şi îşi verifică e-mail-ul, localul dispunând de conexiune la internet wireless.

„Am gândit acest loc în principal pe ideea ca cei care vin la noi să se simtă bine. Nu e un local de fiţe. E un pub unde oamenii socializează, se simt bine, beau o bere, îşi verifică e-mail-ul, mănâncă o pizza pe vatră, iau prânzul, se uită la un meci de fotbal, de exemplu,... se relaxează”, ne explică managerul Sport Pub Penalty, Marius Fodor.

 

Şase plasme şi un video-proiector pentru vizionarea meciurilor preferate

Important de ştiut e şi faptul că, deşi Iulius Mall se închide la ora 22:00, la Sport Pub Penalty, clienţii pub-ului se pot distra şi până la 2 noaptea, localul având ieşire separată.

Sport Pub Penalty are nu mai puţin de 175 de locuri. Localul dispune şi de o terasă acoperită de aproximativ 200 de metri pătraţi, terasă care, la vară, va fi cu siguranţă unul din principalele locuri de întâlnire ale sucevenilor.

În apropierea terasei Sport Pub Penalty se află şi terenul artificial de fotbal amenajat la Iulius Mall, astfel încât pentru iubitorii sportului rege un meci cu prietenii, urmat de o bere şi o pizza, de exemplu, la pub-ul preferat, poate fi o ocazie perfectă de relaxare.

În local sunt amplasate nu mai puţin de şase plasme, cu diagonala de 127 de centimetri şi cu o calitate a imaginii superioară, şi un video-proiector (3x3 metri).

Prin intermediul celor doi operatori RDS şi BOOM, pe plasmele amplasate la Sport Pub Penlaty se poate urmări întreg pachetul de canele sportive existente pe piaţă.

Pentru a veni în ajutorul iubitorilor de sport, administratorii pub-ului s-au gândit să le pregătească acestora şi un ghid săptămânal cu programul competiţiilor sportive. Astfel, la orice oră te afli în club, vei şti ce meciuri sau ce întreceri poţi urmări.

 

Ce li se pregăteşte clienţilor

Reţeta de succes a Sport Pub Penalty, gândită după un concept care se bucură de un deosebit succes în Europa de Vest, a fost probată deja în ţară la puburile Leonard Doroftei (n.r.- proprietar fiind chiar renumitul pugilist român), Liga din Cluj sau Champions din Bucureşti.

„Avem în vedere un program de fidelizare a clienţilor”, a precizat managerul Sport Pub Penalty, Marius Forod, anunţând că, în curând, vor fi emise carduri de fidelizare, posesorii acestora urmând să beneficieze de reduceri în localul de la etajul I al mall-ului sucevean.

Marius Fodor ne mărturiseşte că, odată terminată pauza competiţională, toţi cei care vor veni să vadă meciurile de fotbal, de rugby, de box etc., vor putea lua parte la concursuri şi tombole cu premii tentante. „Vor fi organizate tot felul de evenimente speciale pentru clienţii noştri, pe care îi considerăm speciali”, a punctat manangerul de la Sport Pub Penlaty.

 

Meniu variat

Pentru că sunt unici, cei de la Sport Pub Penalty au şi singurul barman de culoare din oraş, un specialist în cokteiluri africane, venit la Suceava tocmai din Sierra Leone.

African Breeze, African Lady, African Killer, African Hot Punch sunt doar câteva din băuturile cu care barmanul de la Sport Pub Penalty vă va convinge de gusturile speciale aduse de la mii de kilometri distanţă.

Pentru ca să fiţi siguri de recomandarea noastră vă povestim în cele ce urmează, pe scurt, despre bucătăria pub-ului, care, pe lângă aparatura de ultima generaţie, beneficiază, aşa cum spuneam şi mai sus, şi de experienţa unuia dintre cei mai buni bucătari din oraş.

Pub-ul are pentru clienţii săi care vor să ia masa în oraş şi un meniu al zilei (cu tot cu desert), de luni până vineri, oferta fiind cu totul diferită de la o zi la alta.

În privinţa mâncărurilor pe care le puteţi comanda de la bucătăria localului vă spunem că acestea sunt din cele mai variate, de la ciorbe, la preparate la grătar, de pui, de vită, la paste sau salate.

Cât despre preţuri –că ne-am uitat şi la acest aspect, ştiind că o să vă intereseze – acestea sunt acceptabile şi, deloc piperate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PUBLICITATE: Sport Pub Penalty, un local unic în Suceava .
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PUBLICITATE: Sport Pub Penalty, un local unic în Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha trimis de
( 7 ian 2009, 12:30:11
Intr-adevar uniclaughing 1 ora astepti sa vina sa-ti ia comanda , 1 ora pana ti-o aduce si inca 1 ora pana vine cu nota !
1.1  RE: Ha ha trimis de
( 7 ian 2009, 19:04:52
asta asa e... dar la majoritatea crasmelor la fel se intampla...... nu cred ca nota e o problema.... te poti duce la bar si o achiti fara sa o mai astepti la masa....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei