Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 dec 2008 - Anul XIII, nr. 300 (3981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Distracţie

Foc şi gheaţă, la inaugurarea celui mai modern patinoar din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Sute de tineri au participat vineri seara la inaugurarea celui mai modern patinoar din Suceava - „Ice Dream”, situat la intrarea în Iulius Mall.

Patinoarul, cu o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi, este amenajat la baza celui mai înalt turn din municipiul reşedinţă de judeţ, proiectarea acestuia fiind asigurată de o echipă de consultanţi germani, specializaţi în astfel de proiecte. Costurile investiţiei se ridică la peste 500.000 de euro.

Cei care au „spart” gheaţa, dând tonul la distracţie, au fost trei Moşi Crăciuni, însoţiţi de Crăciuniţe şi Spiriduşi, toţi pe patine, care au chemat zecile de tineri să li se alăture într-un trenuleţ al distracţiei, cu toţii dansând pe gheaţă pe ritmurile melodiilor  puse de un DJ profesionist – Sean Jay Dee.

În vreme ce patinoarul s-a umplut de copii, tineri dar şi adulţi dornici să retrăiască bucuria de a „zbura” pe gheaţă, dincolo de parapetul de protecţie s-au adunat sute de oameni, curioşi să-i privească pe patinatori, dar şi pe animatoarele care au însufleţit atmosfera în jurul DJ-ului, dansând cu foc, ignorând frigul de afară.

 

Dansând cu focul, pe gheaţă

Pe lângă concursurile cu premii şi parada lui Moş Crăciun, organizatorii de la Iulius Mall au pregătit tuturor şi un spectacol deosebit – patinatorii în flăcări.

Tinerii patinatori care şi-au făcut apariţia pe scena de gheaţă, mişcându-se pe patine la fel de natural ca şi cum ar merge pe stradă, au făcut un cerc de foc, cu făclii aprinse, după care s-au împrăştiat în toate direcţiile, pentru a-şi demonstra talentele în faţa spectatorilor din toate colţurile patinoarului.

De la flăcări plimbate pe piele, timp de mai multe secunde, bile de foc puse pe limbă, torţe înflăcărate stinse în gură, flăcări scuipate pe gură sau lanţuri de foc, învârtite cu rapiditate în jurul corpului, într-un spectacol captivant şi incendiar, nimic nu a lipsit din efectele vizuale pregătite de patinatori pentru impresionarea publicului.

Talentul lor, demonstrat pe parcursul unei ore de spectacol bazat pe foc şi gheaţă, a fost răsplătit cu ropote de aplauze.

 

4 lei - taxa de intare, 3 lei pentru închiriat patine

Distracţiile la ultramodernul patinoar „Ice Dream” vor continua pe durata întregului sezon de iarnă, acesta fiind deschis zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Cei care nu au propriile patine le pot închiria de acolo, contra unei sume de 3 lei pentru copii, elevi şi studenţi sau de 5 lei pentru adulţi, la dispoziţia acestora fiind puse 400 de perechi de patine noi, achiziţionate din Germania.

Pentru copii, elevi şi studenţi, taxa de intrare la patinoarul „Ice Dream” este de doar 4 lei, iar pentru adulţi aceasta este de 8 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Foc şi gheaţă, la inaugurarea celui mai modern patinoar din Suceava.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Foc şi gheaţă, la inaugurarea celui mai modern patinoar din Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INVESTITIE DE 500.000 EURO ??? trimis de
(22 dec 2008, 13:44:48
MA INDOIESC CA ACEASTA INVESTITIE ESTE DE 500.000 DE EURO. MAI CREDEAM SI EU CA SAU INVESTIT ATATIA BANI DACA ACEST PATINOAR AVEA PREVAZUT UN SISTEM DE INGHET SI PE TIMP DE VARA CHIAR LA 30 DE GRADE . INSA DUPA CA TE AM AUZIT NU ARE ASA CA RAMANE NEDUMERIREA IN CE S A INVESTIT ATATIA BANI.

IN REST AS PUTEA SPUNE CA MA BUCUR PT CEI CARE AU CONSTRUIT ACEST MINI PATINOAR SI LE DORESC SUCCES IN CONTINUARE.
2.   Pt. Dinescu asta... trimis de
(22 dec 2008, 16:11:43
...prietene... Inainte de a posta pe un forum, vorbeste si tu cu un vecin sa-ti verifice textele din punct de vedere gramatical si al topicii. Nu te apuca sa scrii asa, constient fiind ca ai chiulit la greu de la orele de gramatica. Iti doresc multe "succesuri"!
3.   ... trimis de
(22 dec 2008, 21:13:30
Am vazut patinoarul respectiv. Nu este chiar asa de "modern".

Mai degraba este un "mini-patinoar"
4.   Da, cam asa e trimis de
(22 dec 2008, 22:33:45
da, e un mini patinuar prietene. ..in ziua de azi. baietii stiu cum sa isi atraga clientii... cap sa ai !!!
5.   Slabut! trimis de
(23 dec 2008, 09:23:54
Ma uitam acuma la filmuletul de la deschiderea patinoarului... Ma asteptam la ceva mai profesionist de la patinatorii din deschidere. Insa laudele reporterilor nu mai contenesc, frate! Daca investesti 500000 euro intr-un patinoar, mai baga frate 2-3000 sa faci o deschidere demna de reputatia complexului Iulius Mall, ce mama naibii?

Asta denota multe.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei