Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 dec 2008 - Anul XIII, nr. 297 (3978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

După alegeri

Angheluş reaminteşte strategia anti-PSD a celor din PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Purtătorul de cuvânt al liberalilor suceveni, Iulian Angheluş, a prezentat, în cursul zilei de ieri, protocolul real dintre cele două partide care vor forma Guvernul României, PD-L şi PSD. Angheluş a arătat, în cadrul unei conferinţe de presă, un pliant electoral folosit de PD-L Suceava în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, în care democrat-liberalii îi criticau extrem de dur pe social democraţi şi pe liderii PSD.

„Acest pliant poate semăna cu noul protocol al alianţei de stânga dintre PSD şi PD-L. E un material pe care scrie ‘PSD – România pe mâna hoţilor - Ei cu Ei’, ‘PD-L - România pe mâini bune – Noi cu Voi’. Mai mult, în pliant se mai spune că ‘ei împreună cu ei vă dăruiesc criza economică. Geoană cu Tăriceanu şi-au împărţit ţara cheltuind banii iresponsabil şi au adus-o în pragul crizei. Ei vor ţara pentru ei’. Iar acum, după nici două săptămâni, se vede foarte clar că au avut dreptate. Ei sunt cu ei, şi se pare că noi, liberalii, rămânem cu voi, populaţia României”, a declarat Angheluş.

El a adăugat că după încheierea protocolului de guvernare dintre PD-L şi PSD, aşteaptă momentul în care, la Suceava, va avea loc sărutul dintre Romeo şi Julieta, făcând referire la liderii judeţeni ai celor două partide.

 

Liberalii suceveni se aşteaptă ca Theodor Stolojan să candideze în Cluj Napoca

Pe de altă parte, Iulian Angheluş a mai spus că prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, ar trebui să dea explicaţii clare cu privire la motivele pentru care a renunţat la funcţia de prim-ministru, pentru care a fost nominalizat de preşedintele României, Traian Băsescu. Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava a spus că lipsa acestor explicaţii lasă loc la diverse interpretări, motiv pentru care Stolojan ar trebui să precizeze dacă a renunţat la funcţie din motive de sănătate, în urma unui şantaj, sau „pentru că nu a putut să le impună pe Raluca Turcan sau Cristina Trăilă în scaune importante în administraţia de stat. Sunt lucruri foarte grave şi noi, electoratul român, avem dreptul moral de a şti motivul real al unei decizii de o gravitate fără precedent”.

Iulian Angheluş a precizat că electoratul din România ar trebui să ştie şi care va fi viitorul politic al lui Theodor Stolojan, în condiţiile în care acesta este prim-vicepreşedinte al PD-L, unul dintre viitoarele partide care vor forma Guvernul. „Trebuie să vedem unde va mai candida Stolojan pentru a aduce voturi celor de la PD-L. Şi nu este exclus să candideze pentru primăria municipiului Cluj Napoca, după ce Emil Boc a fost desemnat premier”, a încheiat Angheluş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angheluş reaminteşte strategia anti-PSD a celor din PD-L.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Angheluş reaminteşte strategia anti-PSD a celor din PD-L1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suge-o trimis de
(18 dec 2008, 17:31:45
mars in gura**** de lachios.ia-l pe tariceanu si dati-va foc.asa ati face si voi un lucru bun si s-ar bucura lumea de sarbatori

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei