Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 dec 2008 - Anul XIII, nr. 295 (3976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Înmormântare

Diana Maloş, condusă la groapă de iubitul îmbrăcat în mire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
„Miss Vacanţa 2008” a fost condusă ieri pe ultimul drum de sute de oameni. Familie, apropiaţi, colegi de şcoală, prieteni, dar şi necunoscuţi au participat ieri la înmormântarea Dianei Maloş, tânăra de doar 18 ani găsită spânzurată acum câteva zile în păduricea de lângă Mănăstirea Sf. Ioan din municipiul Suceava.

Îmbrăcată în rochie de mireasă, aşa cum se face, potrivit tradiţiei, în cazul fetelor care mor fără să fie căsătorite, Diana Maloş a fost însoţită pe drumul până la groapă de către iubitul său, Bogdan, care era îmbrăcat în haine de mire, cu costum alb şi cu floare în piept. De la casa mortuară şi până la cimitir, Bogdan, iubitul tinerei, a purtat în mâini buchetul de mireasă al Dianei.

 

Înmormântare cu lăutari

O formaţie de lăutari trompetişti a fost angajată să cânte muzică de nuntă pentru Diana, şi atât la Casa Mortuară, cât şi pe drumul până la groapă, tânăra a avut parte de muzică lăutărească de nuntă.

Înmormântarea fetei era programată să înceapă ieri la ora 12:00, însă în curtea casei mortuare, locul unde trupul Dianei a fost depus, oamenii au început să se adune cu mai bine de o oră înainte de începerea funerariilor. Pe lângă rudele apropiate care au stat mereu lângă sicriul tinerei, pe lângă prietenii, vecinii şi colegii de clasă, veniţi cu toţii să-şi ia rămas-bun de la Diana, zeci de curioşi s-au adunat pe rând în curtea casei mortuare, pentru a o vedea pe cea a cărei moarte a fost atât de mediatizată în ultimele zile.

Subiectul zilei era, bineînţeles, ultima emisiune a lui Dan Diaconescu de la OTV, în care s-a dezbătut intens cazul Dianei Maloş. „Nu cred că s-a sinucis, o cunosc, era o fată veselă, plină de viaţă. Nici nu am intrat să o văd, vreau să mi-o amintesc vie, aşa cum o cunoşteam”, a spus unul dintre foştii colegi ai Dianei, venit ieri la înmormântare.

 

Pancarte cu mesaje potrivit cărora tânăra a fost omorâtă

Convinşi fiind că Diana nu s-a sinucis, ci că a fost omorâtă cu sânge rece, colegii Dianei au venit la înmormântare cu pancarte prin care doreau să transmită tuturor participanţilor la serviciul funerar că tânăra este o victimă.

„Aceasta este încă o poveste despre un copil ce nu mai este, un copil ce a fost omorât, iar acum prietenii vin la mormânt şi-l plâng”, se arată în unul dintre mesajele scrise pe pancarte de colegii Dianei şi purtate până la cimitir. „Diana Maloş nu s-a spânzurat” şi „Diana, nu te vom uita niciodată”, sunt cuvintele colegilor şi prietenilor care au mers cu tânăra până la groapă.

Preotul Marius Constantin a fost alături de familia Dianei în aceste zile. Acesta, la fel ca şi duhovnicul tinerei, spun că Diana nu avea tendinţe spre suicid şi sunt de părere că fata a fost ucisă.

Cu toate acestea, fiindcă rezultatul anchetei arată că Diana şi-a pus capăt zilelor, preoţii au fost nevoiţi să o înmormânteze fără a o duce pe Diana Maloş în biserică.

La casa mortuară, în camera în care fata a fost depusă, un preot a ţinut o scurtă slujbă, iar de aici, convoiul funerar s-a îndreptat spre cimitirul Pacea, fără ca tânăra să mai fie dusă în biserică.  

Deşi potrivit părerilor multora, cunoştinţe şi străini deopotrivă, Diana Maloş a fost omorâtă şi nu s-a sinucis, rezultatul oficial al anchetei criminalistice, precum şi necropsia arată că moartea Dianei a fost cauzată de insuficienţa respiratorie acută, instalată ca urmare a asfixiei mecanice, prin comprimarea formaţiunilor vasculo-nervoase ale gâtului, prin spânzurare. Familia, nemulţumită de rezultatul anchetei, intenţiona să solicite o contra-expertiză a cadavrului la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti. Adina Paicu, mama Dianei, a declarat cu o zi înainte de înmormântarea tinerei că intenţionează să solicite contra-expertiza, însă se pare că lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, iar Diana a fost înhumată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Diana Maloş, condusă la groapă de iubitul îmbrăcat în mire.
 Vizualizări articol: 4723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 48 voturi
Diana Maloş, condusă la groapă de iubitul îmbrăcat în mire4.1548

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu s-a sinucis!! trimis de
(16 dec 2008, 11:36:58
Sa va fie rusine anchetatori si politisti de doi bani!! De ce unul dintre anchetatori a renuntat la ancheta?? pt ca el este de parere ca a fost omorata! Doar incercati voi sa v-a urcati la 6 m in acel copac sa legati cablul de creanga apoi sa faceti un lat, sa vi-l puneti in jurul gatului apoi sa legati altceva de lat si de acolo sa mearga la maini!! Este foarte greu!! Mai ales pt o fata!! Si doar pur si simplu iti este frica sa mergi in padure singura la ora aia(cred ca era noaptea) si iti ia ceva timp sa faci toate astea!! Si varianta crimei este greu de crezut! Pt ca nici un criminal nu ar risca sa o omoare apoi sa o duca in padure in spatele manastirii si sa se chinuie sa o ridice sus, riscand sa fie vazuti!! Dar orice a fost(eu consider ca a fost crima) nu a putut face toate acelea singura!!!
2.   Cineva trebuie sa ...stie !! trimis de
(16 dec 2008, 11:37:16
si-a schimbat nr de telefon in...ultimul timp ??

de 2-3 saptamani si chiar mai mult de-o...luna ???!!
2.1  RE: Cineva trebuie sa ...stie !! trimis de
(16 dec 2008, 11:50:29
temida.........taci footooti pastele****............de prost............ca te agat de un sequoia si.....nu te.........mai da nimeni..........jos......!
3.   Merge site-ul asta? trimis de
(16 dec 2008, 13:02:07
Am postat un comentariu, si vad ca nu apare... hai fratilor ca nu e chestie politica nici nu injur pe cineva!
4.   Opaaa... trimis de
(16 dec 2008, 14:03:55
nu se mai poate posta ????
5.   E crima trimis de
(16 dec 2008, 14:08:16
crima clara.

un spanzurat prezinta semne specifice, are fata contorsionata, vanata, urineaza in pantaloni (pt ca apare paralizia datorita inelelor cervicale deplasate),

e suspecta treaba cat de repede s-a dat unda verde pt inmormantare.

iar baba aia si-a tot schimbat declaratiile, o fi amenintata de cineva ?

asta e politia romana, is paraleli precum calea ferata. o sa ajunga mai josnici decat medicii de la spitalul judetean.
6.   Pentru Bogdan trimis de
(16 dec 2008, 14:10:18
Bogdan , sa iti dea Dumnezeu puterea sa mergi mai departe , aceasta tragedie te va marca mult timp , dar viata merge inainte . Nu te cunosc dar mi-au dat lacrimile cand am vazut fotografiile . Esti un om extraordinar pentru ca ai fost alaturi de familia Dianei in aceste momente cumplite . Diana ar fi fost atat de fericita sa te vada in costum de mire si cu buchetul de mireasa in mana , dar poate de acolo de sus te-a vazut .... te imbratisez .
7.   ... trimis de
(16 dec 2008, 16:41:33
Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
8.   Woai bogdan trimis de
(16 dec 2008, 23:50:56
nu il mai compatimiti atat radea la telefon ca un neserios ceeste!! daca ii pasa cu adevarat se vedea asta si pe fata lui!da multe de gandit acest bogdan....mult prea multe!si ceea ce ma enerveaza cel mai tare este ca toata lumea spune ca diana sa culcat cu ala ala si cu ala ca se prostitua domnilor nu a-ti stat la fundul ei sa vdti ce face asa ca guritza mica numai ea stie cu adevarat ce este ea si cerul si din pacate nu putem auzii desi poate ca ea si-a "strigat "prietenii si cei care ar fii putut sa o ajute dar nimeni nu isi aude sufletul..s celelalte persoane care poate ca stiu ceva nu vor spune nimic asa se intampla de fiecare data ...sunt prea lasi iar politia prea slaba sa poata face dreptate!!!dumnezeu sa te ierte diana....prea naiva...nimeni nu a ajutato...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei