Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2008 - Anul XIII, nr. 278 (3959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Control la domiciliu

Sucevencele care au născut de curând, verificate de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Sutele de sucevence care au adus pe lume copii de la începutul acestui an şi până săptămâna trecută vor fi vizitate la domiciliu de poliţişti, oamenii legii încercând să dea de urmele femeii care şi-a abandonat bebeluşul, joia trecută, într-o scară de bloc din Fălticeni.

Operaţiunea de verificare a lehuzelor din judeţ a început deja, numai în zona Fălticeni fiind verificate în jur de 30 de femei care au născut recent.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, bebeluşul, de sex masculin, a fost născut cel mai probabil într-o maternitate, dat fiind faptul că ombilicul a fost secţionat şi legat profesional, iar micuţul avea deja făcute primele vaccinuri.

Poliţiştii, însă, nu exclud ca naşterea să fi avut loc şi într-o maternitate din alt judeţ, motiv pentru care, dacă verificările nu vor da nici un rezultat, cercetările vor fi extinse.

Joi, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, doi tineri au venit la sediul poliţiei fălticenene cu un nou-născut în braţe şi le-au spus oamenilor legii că l-au găsit cu puţin timp înainte la intrarea în scara unui bloc de pe strada Sucevei.

Bebeluşul, le-au spus cei doi poliţiştilor, se afla într-o geantă de voiaj de culoare închisă, din material sintetic.

Nou-născutul era îngrijit şi îmbrăcat cu o salopetă roz, bluză albă, iar pe cap avea o boneţică şi căciulă din material textil, de culoare albă.

Cadrele medicale de la Maternitatea Fălticeni, acolo unde micuţul se află şi în prezent, le-au spus poliţiştilor că acesta s-a născut cu cel mult o săptămână în urmă din ziua în care a fost găsit.

„Continuăm cercetările în vederea identificării părinţilor şi tragerea acestora la răspundere”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevencele care au născut de curând, verificate de poliţişti.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Sucevencele care au născut de curând, verificate de poliţişti4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tara lui papura voda... trimis de
(25 nov 2008, 11:14:17
...prin ceea ce vreti sa faceti nu ca e ceva rau dar e un fenomen pe cit de tragic pe atit de periculos ori voi inca nu stiti actiona.Adica - va recomand sa mai iesiti de acasa (ma refer la autoritati) si sa nu fie exact inversul a faptului in sine.Prin controale veti speria eventual alte viitoare mamici si nu m-ar mira intr-un viitor apropiat sa aud ca sau gasit copii ucisi ,abandonati prin ce stiu ce tomberoane samd.Dati o sansa acelei mamici care cu siguranta nu a avut alta alternativa de si-a lasat micutul in speranta (zic eu) ca o sa-l gaseasca cineva si o sa-l ingrijeasca.Cu siguranta in spate sta o tragedie.Sper sa se sfirseasca cu happy end si copilul sa revina in bratele mamicii lui.
2.   ROMANIA trimis de
(25 nov 2008, 17:38:57
IN ALTE TARI CIVILIZATE ( NU E CAZUL NOSTRUL A ROMANILOR ) CINE NU VREA SA PASTREZE UN COPIL DUPA NASTERE POATE SA-L " A B A N D O N E Z E " IN ANONIMAT IN CLINICA

TREBUIE VAZUT DACA TOTUSI A FOST CONCEPUT CU ACORDUL MAMEI ?????????????

PS . E FOARTE USOR DE ACUZAT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei