Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 nov 2008 - Anul XIII, nr. 271 (3952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Kilometrul 0 al distracţiei

Spectacol incendiar la deschiderea Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Iulius Mall Suceava a devenit, oficial, kilometrul 0 al distracţiei în municipiul reşedinţă de judeţ, fiind decretat astfel de cei peste 15.000 de spectatori adunaţi sâmbătă seara pe malul râului Suceava, în parcarea recent inauguratului centru comercial.

Spectacolul a fost deschis de Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone, care, însoţită de cele două dansatoare ale ei, purtând ţinute provocatoare, au luptat contra frigului dansând cu patimă pe scena debordând de lumină şi culori.

Exemplul lor a fost luat curând de miile de tineri, copii şi adulţi veniţi la spectacol, care au uitat de frig dansând pe ritmuri bine cunoscute, precum – „Numele tău”, “Ai greşit”, “Te-am iubit” sau mai recent lansată melodie, “Hookie song”, realizată în colaborare cu Smiley.

Pe scenă au urcat şi tineri din public, care nu doar că au avut prilejul să îşi demonstreze talentele la dans, având ca partenere simpaticele dansatoare şi pe Andreea Bănică, dar au şi profitat de ocazie să fure câte un pupic de la fiecare, ori să tragă cu ochiul, de aproape, la „nurii” acestora, fără a-şi ascunde încântarea în faţa miilor de ochi care îi priveau.

 

“Trupa pe butoaie” a scos scântei din suceveni

Un spectacol de lumini, foc şi jerbe de scântei în noapte, asta au adus cei de la Sistem, cunoscuţi şi sub numele de “Trupa pe butoaie”, care au încins rapid atmosfera.

De cum instrumentele lor principale – butoaiele care i-au făcut cunoscuţi şi admiraţi, au fost dezvelite, în fosta zonă industrială a Sucevei s-a făcut încă o demonstraţie despre cum poţi transforma în artă ceva atât de şters şi de simplu ca un butoi de tablă sau de plastic.

Tobele – butoaie au răsunat în toată lunca Sucevei, bubuitul lor a ajuns până în inimile miilor de spectatori, imprimându-le un nou ritm, cel al distracţiei.

Super-hiturile „Never”, “Soare” , „Fire”, „Vise”, „Atingerea ta”, „Vise”, au încântat nu doar prin ritmurile alerte, sacadate, dictate de răsunetul butoaielor şi tobelor, ci şi prin spectacolul vizual, cu lumini ce se aprindeau în butoaie, când erau atinse de beţele de toboşari, de flăcările ce izbucneau în ritmul muzicii, de mişcarea braţelor şi întregului corp al soliştilor, care aminteau de un spectacol tribal.

 

Inimile sucevenilor, cucerite de Holograf

Cireaşa de pe tort a spectacolului de sâmbătă seara a fost recitalul live al îndrăgiţilor Holograf, întâmpinaţi cu urale de bucurie de cum au păşit pe scenă.

Dan Bitman, plin de o energie debordantă, a cucerit pe loc inimile fetelor, care, oricât de departe s-ar fi aflat, întindeau mâinile către el, ca pentru a-l atinge, lăsând din când în când să le scape şi câte un ţipăt de bucurie, care răsuna în noapte şi era reluat mereu de altcineva.

Acompaniat mereu de vocile miilor de spectatori, Dan Bitman le-a explicat sucevenilor că „Dragostea-i nebună”, dar şi că “Banii vorbesc”, le-a cerut fetelor “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, le-a promis tuturor că “Te voi iubi”, a mărturisit miilor de oameni prezenţi acolo că “Şi băieţii plâng”, s-a rugat alături de ei - “Vreau o minune” şi, nu în ultimul rând, le-a oferit tuturor ceva, “Ţi-am dat un inel”, dar şi altceva, mult mai nepreţuit, sentimentul că viaţa e frumoasă şi merită trăită din plin, în orice clipă.

Numele „Holograf” a fost pe buzele tuturor, publicul cerându-le să revină pe scenă şi să le mai dea puţin din magia cântecului lor şi a versurilor care au cucerit milioane de inimi.

 

Flăcări pe cer, în miez de noapte

O asemenea distracţie nu se putea încheia decât în stil mare, cu un grandios foc de artificii, care a luminat cerul Sucevei timp de cel puţin zece minute.

Publicul a urmărit cu nesaţ florile de foc desenate de artificii, exploziile de lumină şi culoare, miile de stele răspândite cu dărnicie şi ploaia de meteoriţi, fiecare secundă de spectacol fiind preţuită pe deplin de suceveni şi de toţi cei care au venit din alte zone, la inaugurarea celui mai mare mall din Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol incendiar la deschiderea Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 5334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Spectacol incendiar la deschiderea Iulius Mall Suceava3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FOC SI "A R T I F I C I I " trimis de
(17 nov 2008, 19:13:46
ADEVARAT, TOTUL ESTE ARTIFICIAL. Probabil ca vom asista nu peste mult timp la altceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei